02/08/2017 Unique Estates Галерия

Домовете на хората, които продават домове - Илонка Стоянова

Аромат на турско кафе, поднесено с арабски фурми на фона на чилаут от Ориента. Така ни посреща в просторната дневна на дома си магнетичната Илонка. В библиотеката й се редуват биографиите на известни личности, от които се вдъхновява, бизнес литература, свързана с професионалните ѝ интереси, и каталози на луксозни имоти по света. 
Амбиция, труд, отдаденост, финес и елегантност стоят зад всяка крачка по пътя ѝ в Unique Estates. Вече девет години е в компанията и не спира да усъвършенства уменията си на професионален брокер. Мотивирана е и от страстта, с която Весела Илиева управлява компанията и амбицира хората да се развиват. За Илонка тя е модел на подражание и в личен, и в професионален план. Unique Estates е средата, която ѝ позволява да разгърне потенциала си. Всяка следваща сделка, клиент и казус са предизвикателство за нея и тя приема като своя лична мисия да бъде отговорна и на ниво. 
Изключително ценно за нея е усещането, че компанията истински се грижи за хората, които работят там и това естествено води до пълната отдаденост към работата и целите, които Unique Estates си поставя.
Илонка споделя, че срещите ѝ с забележителни хора през годините я обогатяват много. Опитът, който натрупва в компанията и средата, в която работи, развиват и моделират усещането ѝ за естетика и стил. Тя открива класа и шик в семплите архитектурни и интериорни форми и линии. Харесва изчистените елегантни визии и споделя, че е вдъхновена да промени и своя дом в тази посока. Заради професионалните й ангажименти, чувството към пространството става все по-изтънчено. 
 
Опиши дома си? 
 
Защитеност, спокойствие, сигурност.
 
Любимото ти място? 
 
Обичам да прекарвам време в дневната, защото е много светла и ориентирана към прекрсно озеленена градина. Създава ми усещането , че съм извън града.
 
Какво определя твоето усещане за дом?
 
За мен това е мястото, където човек може да бъде себе си, да “разголва” душата си и да го приемат такъв, какъвто е!
 
Имаш ли си скъп предмет, който пренасяш със себе си навсякъде?
 
Все още не.
 
Какво има винаги в дома ти? 
 
Свежи цветя и плодове - създават по-специална вибрация на дома.
Top