13/06/2017 Unique Estates Галерия

Домовете на хората, които продават домове - Весела Сопотлиева

Весела Сопотлиева е първият служител на Unique Estates. За своите 11 години в компанията преминава през различни позиции в областта на маркетинга и рекламата. Весела е награждавана неколкократно за Административен служител на годината в Unique Estates. Има магистърска степен по международни икономически отношения от УНСС. В свободното си време обича да пътува. В момента Весела съвместява отговорностите на Административен мениджър, Директор Маркетинг на Unique Estates Media и член на Мениджърския съвет и има директен ангажимент към планиране и координация на текущите проекти и маркетирането на ексклузивното лайфстайл издание на компанията.

Посреща ни в новия си дом на чаша чай в изящен порцелан, наследен от баба й. Споделя, че с времето усещането й за стил и естетика в интериора се е променило много и сега цени вещите с история и лична стойност. След единадесест години в Unique Estates отношението й към средата, която обитава, вече е различно. „Стилът се изгражда и развива във времето, както се променя и личността“, казва тя.

Весела е първият служител в екипа на компанията Unique Estates. Млада, динамична и амбициозна, тя влага страст във всеки нов проект на компанията и неуморно движи административно всички процеси, свързани с реа­лизацията им. 

„Средата, в която работим, сама по себе си създава ниво и възпитава вкус“, споделя тя. „Всеки ден носи нещо ново, провокира мисленето ни, изважда най-доброто от нас. Всеки в компанията се чувства комфортно и едновременно с това знае, че всичко трябва да се случи по най-добрия начин“. Работата в екип от толкова интересни и силни личности обогатява Весела ежедневно. Работи с удоволствие и страст, като изключително много цени свободата на действие и доверието, което й е делегирано в компанията. 

Географската карта в дома на Весела издава страстта й да пътува. Всяка година предприема поне едно пътешествие по света в търсене на нови любими места и доза вдъхновение. 

 
Опиши дома си.
Светъл, комфортен, уютен, бял, подреден. И разхвърлян след гостуване на племенниците ми!
 
Какво можем винаги да открием в него? 
Шоколад, свещи и розе.
 
Има ли вещ, която ви е толкова скъпа, че пренасяте навсякъде?
Не, не робувам на вещите. 
 
Къде, ако не тук... 
По света. 
 
Любимото ти място, стая, кът? Защо?
Спалнята, защото обичам да спя. И ваната, разбира се. 
 
Какво определя твоето усещане за дом?
Топлина, комфорт, релакс.
 
Така ли ще изглежда след 10 години? 
Не, но никой не знае как! Вкусът ми се променя толкова бързо под влияние на имотите, с които работим, че дори и сега, две години по-късно има много неща, които бих променила.
 
Спомни си най-хубавия ти момент за тези 10 години?
Имало е много хубави моменти. Винаги, когато се събираме за тийм билдинг, се случват безкрайно интересни и забавни ситуации, за които си спомняме и разказваме със смях дълго след това. Все пак най-хубавият ми спомен е много личен - раждането на първия ми племенник, докато още бяхме в офиса в хотел „Кемпински“.

 

Top