Иван Тонев
Старши Консултант

Награди

  • Най-ефективен консултант за 2014 г.

Препоръки

„Уважаеми дами и господа, с това писмо, което Ви моля да го приемете като благодарност, искам да изразя своята голяма благодарност на Вашия служител Иван Тонев.

Г-н Тонев в изпълнение на служебните си задължения показа голям професионализъм, съпричастност, отзивчивост и най-важното- едно човешко отношение към мен при решаване на въпроса с покупката на апартамент.

Всеки, на който му се налага да избира и закупи жилищен имот знае, че това е свързано с оценка на редица проблеми и удовлетворяване на множество желания на купувача. В този важен за мен момент като купувач, г-н Иван Тонев ми беше изключително полезен, разясняваше ми редица въпроси и предлагаше варианти, използвайки богата аргументация за положителните и отрицателните страни на дадения обект, с което показа и своята висока компетентност. Нито за момент г-н Тонев не отказа да отдели от своето време за посещение на обекти, които и аз бях набелязала, освен неговите предложения. Направи ми впечатление и неговата правна култура по отношение на законовите изисквания, касаещи и извършването на покупко-продажба на жилище.

Благодарение на г-н Тонев аз съм вече щастлива собственичка на апартамент, който удовлетворява в голяма степен моите изисквания.

В навечерието на Коледа и Нова година, искам да пожелая на Вас, на г-н Иван Тонев и на всички вас, преди всичко здраве, много щастие, професионални успехи и доволни клиенти.

Поздрави,

Assia Tzankova

BTV Creative & Technical Director

 

Смятам, че с Юник Естейтс мога да получа най-добра цена и условия при продажбата(отдаването под наем)на имота ми. Да бъдете винаги същите професионалисти! Специални благодарности на нашия брокер Иван Тонев! Не съм очаквал подобно професионално и коректно отношение!

Ивайло Иванов

  

Образование и Квалификация

Започва своята професионална кариера в сферата на недвижимите имоти през 2008 г. 
В резултат на своята амбиция и голяма мотивация, бързо преминава на позицията титуляр брокер и осъществява множество успешни сделки, създали му авторитет на успешен брокер.
В своята дейност получава обучение и професионална подкрепа от едни от най-опитните и ефективни брокери на Софийския пазар на недвижими имоти. 

В своята дейност като консултант налага собствен почерк и дава по-обширно съдържание на професията посредник по недвижими имоти, като работи активно в две основни направления: креативната реклама на дадения имот и професионалната консултация относно неговата реализация. Стреми се винаги да прилага индивидуален подход към своите клиенти, да черпи от опита на своите колеги и да анализира причините за успеха или неуспеха при всяка сделка.

Неговото мото като брокер е: "Клиентът се нуждае от професионална консултация съчетана със силата и ефективността на практическия опит".

 

Top