Issue 07/17

Ако не можете да видите този имейл, кликнете тук/ Click here for English

Модерни фамилни къщи за продажба в кв. Драгалевци

Затворен комплекс от три луксозни къщи, всяка със самостоятелен двор 

Комплексът е разположен в подножието на планината Витоша и разкрива прекрасни гледки към природата и София. Районът е тих и застроен предимно с еднофамилни къщи, което осигурява гарантирано спокойствие и уют. Къщите са с модерна и функционална архитектура, ще бъдат завършени през юли 2018 г. на шпакловка и замазка, с озеленен двор, поливна система и метална ограда. 

 

Ръст на продажбите и наемите на луксозни имоти през първата половина на 2017

Анализ на пазара
Динамична бе първата половина на 2017 г. на пазара на луксозни имоти, сочи най-новият анализ на Unique Estates. Наблюдаваме активен ръст на продажбите със средно 41% и на наемите с 18%. Основните тенденции показват, че времето за вземане на решение за покупка от страна на клиентите във високия сегмент се съкрати наполовина, а пазарът отчита стабилни цени и ограничено предлагане. Повече за всичко най-ново в сектора може да прочетете ТУК.

 
Весела Илиева
Изпълнителен Директор
Бул. П. Евтимий 17, София 1142, България
T: +359 2 819 20 20 | М: + 359 882 600 600
E: office@ues.bg
Съгласно Закона за електронната търговия Ви информираме, че това писмо е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля натиснете ТУК . Ако желаете да промените Вашия профил в нашия лист, може да го направите ТУК
           

 

Top