28/06/2017 Unique Estates Галерия

Домовете на хората, които продават домове - Илияна Смилева

Червена пътека ни отвежда до красивата входна врата на жилището на Илияна в центъра на столицата. От двете й страни са строени изящна стойка за чадъри и ваза с цветя. Красиво аранжирано с картини, фоайето на сградата вече ни подготвя за порцията естетическа наслада, която ни очаква в уютния и изпълнен с топлина дом на Лина. Мека светлина обгръща красивата всекидневна. Зеленината от трапезарията прелива естествено в градината на терасата, където е оформен кът за почивка. Лина сервира сребърните купи със сладолед и домашно приготвения кейк и се настаняваме за разговор в креслата край камината.
Тя е дългогодишен кадър в екипа на Unique Estates, мениджър в компанията почти от самото й основаване. Споделя, че харесва работата си заради свободата, която естеството на професията й дава. В компанията има възможност да се занимава с неща, които са удоволствие за нея и затова се чувства щастлива. „Разнообразието в ангажиментите развива личността през годините“, казва тя, „а в Unique Estates се случват толкова много неща“. „Искам да съм част от това семейство завинаги. Ръководният екип на компанията умее да вижда потенциала у хората, има широта на възгледа и дава свобода на тези, които работят за нея.“. 
През годините Лина е обживяла няколко свои жилища, всяко в различен стил. Успяла е да вложи в интериора специфичното си усещане за стил. Ценител е на изкуството и красивите вещи с история и притежава фантастична колекция от антикварни съдове и прибори.
 
Опиши дома си?
 
Удобен и сигурен.
 
Какво можем винаги да открием в него? 
 
Цветя.
 
Има ли вещ, която ви е толкова скъпа, че пренасяте навсякъде?
 
Огромната океанска мида и снимките.
 
Къде ако не тук... 
 
... ще намеря спокойствие, уединение.
 
Любимо ти място, стая, кът? Защо?
 
Диванът в хола - служи за много неща. Почивка, четене, спане, а и още...
 
Какво определя твоето усещане за дом?
 
Хармонията.

 

Top