28/11/2019 Силвана Василева Галерия

С бляскаво парти Unique Estates отбеляза откриването на новия си модерен офис в града

На 27 Ноември Unique Estates откри официално своя нов модерен офис на престижния адрес „Оборище“ 10 в столицата. Весела Илиева, Управляващ партньор на Unique Estates, заедно със специалния й гост - Крис Дийц, вицепрезидент на Leading Real Estate Companies of the Word, приветстваха гостите на елегантното събитие. Екипът на компанията бе щастлив да посрещне своите специални клиенти, партньори и приятели в своя втори дом в Докторска градина.

„Новият офис се появи във връзка с идеите за развитие на компанията, разширяване на екипа и бизнеса на Unique Estates. Избирахме мястото дълго, за да сме сигурни, че ще отговорим на очакванията на нашите клиенти и ще бъдем по-близо до тях. Като компания, която работи в луксозния сегмент, Докторска градина беше логичния избор за локация. Концепцията за интериора следваше последните тенденции, свързани с внедряването на високи технологии в работата и идеята за елегантния брандинг в интериора,“ разказа Весела Илиева и покани гостите да разгледат отблизо новия дом на компанията.

В елегантния интериор на новото работно пространство бяха изложени модерни фитнес уреди Technogym, предоставени от официалния вносител за страната Атама - http://atama.bg/.

Присъстващите се насладиха на чудесните коктейли и вино, предоставени от нашите партньори от Pernod Ricard https://www.pernod-ricard.com/en.

Top