11/05/2021 Unique Estates Галерия

Fitness for the new now

Ние от Matrix вярваме, че любителите на фитнеса не трябва да правят компромиси, за да пренесат изживяването и резултатите от тренировките във фитнес залата в уюта на своя дом. Само оборудването на Matrix осигурява динамично представяне, разширена функционалност и невероятно здравина, от които се нуждаете, за да извлечете максимума от всяка тренировка. То ви носи всичко, което обичате в тренировката в залата, плюс елегантен премиум дизайн, който пасва прекрасно на вашия дом.

ПОЧУВСТВАЙТЕ ВДЪХНОВЕНИЕТО И ОПИТА

Инвестираме в технология, която предефинира изцяло изживяването от тренировките, и ви помага да постигнете фитнес целите си по по-интелигентни, по-лесни и по-приятни начини. Потърсете тези уникални и ексклузивни функции, за да разберете как нашето премиум оборудване превъзхожда останалите фитнес уреди за дома.

БЪДЕТЕ ПО-ГОЛЕМИ, ПО-ЯРКИ И ПО-ДОБРИ ОТ ВСЯКОГА

Нашата най-нова и напълно преосмислена линия домашни кардио уреди предлага набор от конзоли, които да подобрят начина, по който тренирате. Изберете познатата интуитивност на нашата базова XR LCD конзола, или преминете към нашите сензорни екрани за голямо разнообразие от тренировъчни програми, безкрайни опции за забавление, и усъвършенствана свързаност. Нашите XIR и XUR конзоли включват и HDMI порт за свързване на вашите устройства, а нашата XUR конзола предлага най-доброто изживяване с ярък 22-инчов екран с висока разделителна способност.

Кардио оборудването от Lifestyle Series на Matrix е идеално за ежедневна употреба във фитнес зали в многофамилни жилища, малки хотели, корпоративни офиси, общински сгради и подобни обекти. Всички кардио уреди от серията Lifestyle се отличават с приветлив дизайн, надеждна работа и унифицирана естетика, които имат за цел да направят изживяването от тренировките възможно най-приятно. Опростеното и ергономично управление спомагат практически всеки изключително лесно да започне тренировка, дори и тези, които никога не са използвали фитнес уред. Серията включва бягащи пътеки, автоматични стълби, кростренажори, велоергометри.

НОВО

Брандът NOHrD настоява за репутация за устойчивост, дизайн и отлично качество, със своят постоянен фокус върху селекция от естествени и издръжливи материали. Комбинацията от класическа ръчна изработка и прецизна машинна обработка осигурява постоянно качество и прогрес. За нас е от изключително значение уважението към околната среда, и за това обработваме кората и дървото напълно, без остатъчни продукти.

В NOHrD ние произвеждаме нашите продукти единствено от висококачествен дървен материал, ексклузивно селектиран от гори в САЩ и Германия. Кожата, която използваме също е с най-високо качество, ръчно обработена, с гарантиран произход от Германия.

Шоурум
София, бул. „България“ 88
тел: 02 840 6808
www.matrixfitness.bg

Top