30/12/2020 Unique Estates Галерия

Best Boats Only

Crѐme de la crѐmе или най-доброто от всичко – това е мотото на основателите на BEST BOATS ONLY. С над 15 години опит в продажбата на луксозни яхти и лодки, те подбират безкомпромисна селекция от висок клас марки: суперяхти, моторни и ветроходни, както и високоскоростни RiB лодки.

Те са с вас през целия ви път, от избор на конкретния модел, дизайна, оборудването, транспортирането, подбора на екипаж, сервиз. вашият партньор в яхтинга!

SANLORENZO е водещ в света италиански производител на яхти с дължина от 24 до 70 метра. Всяка яхта Sanlorenzo е резултат от внимателен процес, постигащ бутиков индивидуален проект, съобразен изцяло с предпочитанията на собственика. Sanlorenzo не предлага просто лукс и прецизна ръчна изработка, а гарантира, че всеки детайл е подбран и съчетан от екип международни дизайнери. Така резултатът е произведение на изкуството, разказващо своя собствена история.

PARDO Yachts е компания с продадени повече от 4 500 висококачествени, модерни и стилни яхти. Перфектна комбинация между мощност и елегантност. Футуристична форма и класически линии са отличителни характеристики на марката. Внимателният подбор на материали и красивият дизайн са това, което правят яхтите PARDO истински италиански шедьовър.

BENETEAU е световен лидер с над 150 годишна традиция в производството на ветроходни и моторни яхти за всеки вкус, изживявайки морето във всяка мечта – дълги круизи, риболов, спорт и забавление… Всякакъв вид плаване, удоволствия и хоризонти, в над десет гами и седемдесет модела. Сбъдната мечта за всеки вкус.

CAPELLI и вашите незабравими моменти. Разнообразие от RIB модели с лесно управление, отлично поведение и сигурност в морските приключения. Проектирани така, че да получите перфектното разпределение на пространството на борда, обградени от комфорт и лукс.  

TECHNOHULL са луксозни RIB лодки - връх по отношение на стил, комфорт и представяне. Te впечатляват с изключителната си конструктивна стабилност и спортно поведение. Бързи, технологични, готови за предизвикателствата на морето. С тях винаги сте на гребена на вълната.

 

Best Boats Only
Yacht Club Sozopol
+359 888 530707
+359 885 987012
bestboatsonly@gmail.com
www.bestboatsonly.com

Top