19/07/2020 Unique Estates Галерия

Bulgaria wants you - Новата иновативна платформа в България

Bulgaria wants you е иновативна платформа, инициирана от ДНК (Движение за Национална Кауза) и създадена с помощта на работодателите и бизнеса, подкрепена от местната и държавна власт, с цел да привлича българите от чужбина и да задържа българите в страната на местния трудов пазар. Тя популяризира България като място за живот, кариерна реализация и създаване на семейство. Платформата предоставя актуална информация за качеството на живот и социалната среда по градове и региони и създава връзка между бизнесa и българите тук и по света чрез представяне на възможност за работа в България.

Платформата ще обедини в един сайт, освен нови възможности за работа, но и информация за начина на живот в региона на бъдещата им месторабота. Богатото видео съдържание в платформата представя добрия пример на успелите хора в България и развиващите се компании и градове у нас. С подкрепата на бизнеса, местната и държавна власт, платформата ще създаде достатъчно стимули за всички, които се страхуват да направят първата крачка.

Платформата ще бъде представена като карта на България, разделена на административните области, върху която с клик върху съответната област ще се визуализират:

Проучване на Маркет Линкс показа, че 69% от обмислящите завръщане българи в чужбина биха използвали платформата BWY.

Компанията предлага на работодателите в България партньорство срещу годишна входна такса, според нуждите и възможностите на фирмите, а специалистите се ангажират с публикуване на обяви за работа, създаване на видео съдържание, имиджово представяне и маркетинг услуги. 

Включвайки се в платформата, бизнесът получава:

Възможни услуги към потребителите:

Като допълнително приложение в сайта, има специално създаден калкулатор на сума за изравнен стандарт на живот (cost of living calculator). В платформата е представено развитието на общините с всички възможности за пълноценен живот, туризъм, инвестиции, кариерно развитие и среда, подходяща за създаване на семейство и деца.

Партньори на иновацията са Министерство на външните работи, Министерство на икономиката, Министерство на труда и социалната политика, Изпълнителната агенция за насърчаване на труда на малките и средните предприятия, eDesign, C-team, както и различни медии у нас.

Unique Estates пожелава на Bulgaria wants you много успех в бъдещите им проекти и ще се радва на ползотворно сътрудничество!

Top