24/07/2020 Unique Estates Галерия

Екзотични пътешествия с Luxutour

ЕДНА ОТ МАЛКОТО ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНЦИИ, СПЕЦИАЛИЗИРАНИ В ЕКЗОТИЧНИТЕ ПЪТЕШЕСТВИЯ

Компанията е лидер в пътуванията до Малдиви, Мавриций, Сейшели, Занзибар, Тайланд, Сингапур, Индонезия, Виетнам, Шри Ланка, Индия и Дубай. От няколко години Luxutour има своите специални предложения за Европа: Исландия, Португалия, остров Мадейра и Азорските острови, Гърция, Италия и Испания, Палма де Майорка.

Професионалисти от екипа посещават периодично местата, които предлагат, за да ви предоставят не само преживяване, но и експертно мнение за избора на посока, хотел или маршрут.

Основателят на компанията Петър Стоянов е уважаван сред колегите и партньорите си, и за 15 години, посветени на туристическата индустрия, е посетил повече от 80 държави по света.

Ето какво мисли той:

“Ситуацията, в която се намираме не е никак лесна за бранша, но препоръчвам на всички, решили да пътуват да се доверят на доказана и сериозна туристическа агенция. Тя ще гарантира правата на клиентите си, ще направи всичко за тяхната безопасност и ще бъде изцяло на разположение по време на пътуването им.“

Luxutour се ползва с най-високо доверие сред партньорите си, а изгражданите отношения с водещи международни компании гарантират най-доброто качество на предлаганите услуги.

 

WWW.LUXUTOUR.COM

СОФИЯ 1000, УЛ. ВЕСЛЕЦ 13, ОФИС 6

SOFIA@LUXUTOUR.COM

+359 878 588 589

Top