11/05/2020 Лора Петрова Галерия

Как да подготвим имота си за оглед по време на епидемия

Първото впечатление е много важно за вземане на решение и представянето на луксозни имоти не е изключение от тази максима. За да успеете да реализирате жилището си в настоящата ситуация, е необходимо да бъдете добре подготвени, за да мотивирате Вашия купувач или наемател. Ще ви предложим няколко основни съвети, които да следвате за бърза сделка и добри резултати по време на епидемия.

Осъществяването на огледи в момента се извършва с известни опасения, както от собствениците, така и от бъдещите обитатели. На първо време, гарантирайте сигурност както на Вас, така и на посетителите в дома Ви. Осигурете предпазни маски и ръкавици за всяка повърхност, която се докосва. Задължително е използването на дезинфектант след всеки допир и препоръчително обуването на калцуни за още по-голяма сигурност и хигиена. Стойте не безопасно разстояние един от друг и се доверете на Вашия брокер да разходи клиентите из имота.

Ако живеете в имота, който се опитвате да продадете, необходимо е да сведете показването на личните вещи до минимум. Премахнете почти всички книги, аксесоари, картички и снимки с рамки от шкафовете. Приберете списания, играчки и магнити. Изложете книги с неутрални цветове в купчини с малки предмети, за да раздвижите пространството. Така ще създадете усещане за уют в потенциалните нови собственици.

Ако сте ограничени финансово и нямате възможност за нови мебели, подобрете вида на старите. Придържайте се към белия цвят на спалното бельо, застелете с ленена завивка и поставете възглавници отгоре. Всичко, което изглежда великолепно, е семпло и минимизирано. Натуралният вид винаги говори за чистота и поддържане, които впечатляват. Поставете свежи саксийни цветя и почистете верандата си.

Всяка кухня трябва да изглежда подходяща за опитни готвачи. Напълнете големи буркани с неутрални цветни сухи продукти (черен боб, черен грах, див ориз, макаронени изделия) и ги поставете на рафтовете. Сложете дъски за сирене, бяла керамика и кафе. Изпечете мек хляб и ароматни сладки.

Баните също не са място за дизайнерски експерименти. Вземете набор от нови, пухкави бели кърпи. Купете хубави, качествени продукти за баня от една марка. Това е мястото, където искате домът ви да изглежда като хотел: никой не прегръща идеята да наследи банята на друг, освен ако тя не изглежда стерилна.

Включете огледала, за да се създаде чувство за откритост. Не само, че те отразяват светлината, те също отразяват гледната точка, като по този начин подмамват окото да възприеме повече цветове. Независимо дали става дума за висок рафт, вертикален кош или гола висяща крушка, използвайки елемент, който подчертава вертикалното пространство, в стаята се подобрява усещането за движение и поток.

Вкарайте светлина в имота си и декорирайте с малки акценти, за да го направите просторен и уютен. Вложете креативност и енергия, но не прекалявайте, защото трябва да има опция имотът да се модифицира по вкуса на следващите наследници. Разгледайте в нашия блог тенденциите за обзавеждането през 2020 години и бъдете сигурни, че ако следвате нашите съвети, огледът ще мине перфектно и новите обитатели ще изберат Вашия дом!

Top