27/11/2019 Силвана Василева Галерия

Тържествено освещаване на новия модерен офис на Unique Estates

На 26 Ноември се състоя церемонията по освещаването на новия офис на Unique Estates в София. Модерното офис пространство на ул. "Оборище" 10 събра целия екип на компанията, заедно с партньори, колеги и приятели на Unique Estates. Специален гост на събитието бе Крис Дийц, вицепрезидент на Leading Real Estate Companies of the Word, който пристигна за своето тридневно посещение в страната.

Освен в аристократичния си първи дом на "Патриарх Евтимий" 17, екипът на компанията вече ще посреща своите клиенти в сърцето на Докторски паметник в столицата. Unique Estates инвестира много средства и усилия, за да създаде това изискано офис пространство, което да предостави всички необходими условия за работа на хората в екипа.

Интериорният проект бе поверен на опитните архитектите от VI Architects Studio. В него бе заложено изискването за мобилност и гъвкавост в работата на консултантите, както и създаването на среда, в която комфорта на клиента е от водещо значение. Екипът работеше отдадено в търсене на най-добрите решения и крайният резултат е налице – Unique Estates посреща своите клиенти в един от най-модерните софийски офиси в сърцето на града.

Top