10/06/2016 Unique Estates Галерия

„Сан Стефано Плаза“ отвори врати за бизнеса

Топ мениджъри на български и международни компании, представители на дипломатическия корпус, членове на бизнес организации и елитни клубове разгледаха с голям интерес иновативния комплекс „Сан Стефано Плаза“ на Дните на отворените врати. Събитието бе организирано от Unique Estates – ексклузивен представител на комплекса. Брокерите на Unique Estates запознаха посетителите с модерните решения в проектирането, реализацията и оборудването, използвани в жилищните площи. Удобните пространства, оригиналните интериорни идеи и иновативната BMS локална система за дистанционно сградно управление, внедрена при строителството на „Сан Стефано Плаза“, предизвикаха много голям интерес.

„Това е най-иновативният комплекс в България и заслужава напълно своето специално място на пазара на недвижими имоти – сподели Весела Илиева, изпълнителен директор на Unique Estates. – Както и очаквахме, към Дните на отворените врати на „Сан Стефано Плаза“ имаше голям интерес, предимно от страна на бизнес елита. Посетителите, които дойдоха на тази ексклузивна обиколка, бяха над 120. Централната локация и аристократичната атмосфера на квартала, удобствата и приложените най-иновативни тенденции в модерното строителство, както и прекрасната гледка, са уникални и се ценят високо от потенциалните клиенти.“

„Сан Стефано Плаза“ обединява жилищна част от 115 модерно проектирани апартамента, офис пространства и търговски център. През март в комплекса бе открит 100-тният супермаркет „Билла“, а през май – 60-ият магазин от веригата дрогерии dm в страната. Други над 40 магазина за стоки за дома от висок клас, галерия и ресторанти предстои да бъдат открити.

В комплекса са предвидени още най-модерен SPA, фитнес и медицински център, банков клон, детски и учебен център, паркинг с близо 500 места и редица други удобства, които ще бъдат на разположение на всички собственици и наематели. „Сан Стефано Плаза“ е реализиран по всички топ съвременни стандарти, а жилищната му част е в процес на най-висок клас сертифициране по BREEAM за устойчиво и енергоефективно строителство.

 

Top