28/11/2018 Нора Христова Галерия

Вкуснотека на хартия

Ани Шакарян е една от най-популярните кулинарни блогърки у нас, приветстваме първата й книга с кулинарни рецепти

Ако се интересувате от темата и обичтае да готвите, вероятно сте сред почитателите на кулинарния блог Вкуснотека. Ани Шакарян е наш дългогодишен приятел и партньор - с радост представяме книгата, която тя създаде с много любов,

В нея са подбрани най-добрите рецепти от блога й. 111 от най-четените, най-коментираните и приготвяни ястия, разделени по категории: Предястия, Супи, Салати, Основни ястия, Десерти и Торти и Арменски рецепти. Книгата съдържа и специален комплимент към всички мои читатели – 14 изцяло нови рецепти, сред които легендарната торта Микадо, домашна гранола, пролетен киш с лапад и бекон, лятно гаспачо, вкусно предястие от запечени скариди с хрупкава билкова коричка, божествена гъбена супа, любимите ми пълнени печени патладжани с кайма и домати, забележителната арменска ябълкова торта, както и моя абсолютен фаворит – торта крънчи карамел с ягоди, и още, и още невероятно вкусни рецепти.

Книгата е истинско удоволствие и ще бъде вдъхновение за всяко семейство, което има интерес към готвенето и разполага с лимитирано време за това. Чудесен подарък за Коледа и, разбира се, буквар за необятния свят на вкусната и полезна храна.

Може да поръчате тук: www.vakon.bg/vkusnoteka-bg

 

Top