23/11/2018 Лора Петрова Галерия

Unique Estates Urban DJ Party

Нощна София е особено впечатляваща от високо. Именно затова поканихме клиентите си да се насладим заедно на светлините на града в един забележителен пентхаус от портфолиото на Unique Estates. Посрещнахме гостите си в сграда Alba - модерен жилищен комплекс, отличен за "Сграда на годината" за 2017. Разположен в един от най-зелените и спокойни райони на столицата, пентхаусът събра клиенти, партньори и приятели, които прекараха вечерта под звуците на клубна музика, цветно осветление, селекция от напитки и специалитети.

Весела Илиева, Изпълнителен Директор на Unique Estates, поздрави гостите и представи новия проект на компанията - Secret Gardens. Тя благодари на спонсорите на събитието - Turkish Airlines, Nouri и Pernod Richard. Димитър Савов, Изпълнителен директор на BLD и Цветомир Цонев, Търговски директор на BLD представиха успешния проект Alba. Станимир Йорданов, част от екипа на VIArchitects с главен архитект Виктория Илиева, разказа за планираното разпределение и обзавеждане на просторното жилище.

Консултантите на Unique Estates са на разположение, за да отговорят на всички ваши въпроси за този изключителен имот. Повече за него прочетете ТУК.

Top