26/06/2018 Силвана Василева Галерия

Светът на Аерин

Кафтани от коприна, сламени шапки, накити с перли и тюркоаз. Ухае на роза, гардения и хибискус. Това е AERIN и нейният свят – интересни жени, събрани около чудесна кауза.

Внучката на Есте и Джоузеф Лаудер, познати като основателите на известния козметичен гигант Estee Lauder Companies, е ангажирана с визуалното и имиджово представяне на компанията по света. www.aerin.com обаче е нейн личен проект, територия, която носи елегантния й почерк, истински остров за ценителите на хубавия начин на живот.

Мисията на Аерин Лаудер тук далеч не се изчерпва с това да сподели собственото си усещане за красота пред света. Като човек, който цени високо талантливите и предприемчиви жени, тя превръща своята платформа в място, на което ни среща с различни вдъхновяващи личности и проекти. Представя автори, творци, хора на изкуството и дизайна от цял свят, чиито истории тя разказва в www.theworldofaerin.aerin.com.

Самата Аерин е изключително интересна личност. Наследявайки финото ДНК на фамилията си, тя създава собствена линия за козметика, парфюми, мода, аксесоари и мебели, която носи името AERIN.

В сайта си тя представя тематични селекции от дрехи, аксесоари, аромати и акценти за интериора. Истински наръчник за добрия вкус. Виждаме я как подготвя парти около басейна или подрежда масата за различни поводи, на които да посрещне интересните си гости, а на нас оставя да пренесем онова, което ни хареса от красивите кадри в собствения ни свят.

Във всеки детайл на тази платформа, посветена на красотата, модата, интериора, пътуванията и свободното време, се усеща елегантния почерк на самата Аерин Лаудер. Под формата на личен разказ тя поднася тенденциите в начина на живот, интересни продукти, брандове, имена, ритуали и съвети за красота. Говори и за мода, но с акцент върху нови и не толкова популярни имена от света на модния дизайн. В рубриката си за пътувания, тя разказва за красиви дестинации и места, които препоръчва от първо лице, като споделя най-добрите хотели, ресторанти, кафенета, магазини, галерии и горещи точки в града, за който говори.

Историите й са искрени, емоционални и много вдъхновяващи.

Аерин създава клуб, в който кани всички жени, които творят, търсят или просто ценят красивите неща в живота, да се срещнат и обменят своите идеи и творческа енергия. От такива срещи, както знаем, се раждат истински смислени неща и много вълнуващи истории…

Top