15/05/2018 Силвана Василева Галерия

AG Capital откри официално офиса на Lion's Head Investment в София

AG Capital, водещата група от компании в сферата на недвижимите имоти в България, част от които e Unique Estates, анонсира създаването на Lion’s Head Investments – дългосрочен инвеститор на пазара на бизнес имоти в България и Централна и Източна Европа, с фокус върху придобиването на сгради със знаково значение и дългосрочни наематели. 

Централният офис на Lion’s Head Investments, разположен в престижната сграда на ул. “Княз Александър Батенберг I” 4, бе официално открит на 14.05.2018 г. в присъствието на Г-н Христо Илиев, председател на Съвета на директорите на AG Capital, Г-н Хайн Смит, член на борда на директорите на Lion’s Head Investment, Г-н Сергей Койнов, изпълнителен директор на Lion’s Head Investment, партньори и приятели на компанията.

Lion’s Head Investment е новият дългосрочен инвеститор на пазара на бизнес имоти в Югоизточна Европа. Основни инвеститори в дружеството са Old Mutual Property и AG Capital. Old Mutual Property e част от Old Mutual Group – южноафриканска група със 170 години история и пазарна капитализация от 13 млр. долара, която оперира в 35 държави.

На пресконференция бяха обявени и първите инвестиции на Lion‘s Head Investments - Polygraphia Office Center и Megapark в София и бизнес парк Oregon Park в Букурещ.

Желаем много успех на компанията в бъдеще!

Top