25/10/2017 Unique Estates Галерия

Весела Илиева с номинация за „Жена на годината 2017“

Управляващият партньор на Unique Estates Весела Илиева получи ексклузивна номинация за „Жена на годината“ на популярното сп. Grazia в категория „Бизнес“. За единадесета поредна година лайфстайл изданието селектира най-успешните, изявени и уважавани дами в България в 10 основни категории, а неговите читатели избират чрез онлайн гласуване финалния победител във всяка област.

Бихте могли да дадете своя вот за г-жа Весела Илиева като безспорен фаворит и достоен претендент за отличието „Жена на годината 2017“ в категория „Бизнес“ до 29 ноември 2017 г. след регистрация с потребителско име и парола и гласуване на уебсайта на изданието: ТУК.

Последната година беше изключително успешна за г-жа Илиева и тя заслужено попада в списъка на утвърдени бизнес дами в страната. Управляваната от нея консултантска компания Unique Estates навърши 10 години активна и успешна дейност, като отбеляза своя юбилей с бляскаво събитие и стотици гости, клиенти и приятели. Наред с това под ръководството на г-жа Илиева Unique Estates стана ексклузивен партньор на най-голямата платформа за луксозни имоти в света Luxury Portfolio и постави България на световната карта на луксозните имоти. Компанията отчете и голям ръст на запитванията и сделките с имоти от най-висок клас и разгърна значително екипа си от опитни експерти.

Top