13/10/2017 Unique Estates Галерия

Unique Estates с международна награда за развитие

Глобалният симпозиум на LeadingRE събра експерти в областта на недвижимите имоти от над 22 страни

Unique Estates спечели наградата „Изгряваща звезда“ на 10-ия Глобален симпозиум на Leading Real Estate Companies of the World (LeadingRE) в Австрия. Компанията получи отличието за активното си развитие, отдаденост и професионализъм в бизнеса през последната една година от присъединяването си към най-голямата международна мрежа за луксозни имоти Luxury Portfolio. Световният форум събра във Виена водещи експерти в областта на недвижимите имоти от над 22 страни и отличи най-успешните професионалисти.

Световната икономика, мотивацията на съвременния клиент и бъдещето на технологиите в сферата на недвижимите имоти бяха основните теми на тазгодишния Глобален симпозиум. Участниците обсъдиха основните фактори, влияещи върху  бранша в световен мащаб, водещите практики на международния пазар и как те се прилагат на локално ниво.

Сред ключовите лектори на събитието бяха професионалният пътешественик, авантюрист, предприемач и мотивационен спийкър Дебра Сийрл, която даде ценни съвети за постигане на невъзможното в бизнеса, и Джеф Рам, експерт в работата с клиенти, който разказа как се създава изключително потребителско преживяване. Своя опит споделиха също Изпълнителният директор на LeadingRE Пам О’Конър, главният оперативен директор на компанията Пол Бумсма, икономистът Марси Росел, експертът по иновации Матю Ферара, както и изпълнителните вицепрезиденти на Luxury Portfolio Крис Дийц и Стефани Пфефър Антон.

Глобалният симпозиум е ключово събитие за сектора на недвижимите имоти в света и важен акцент от цялостната стратегия за развитие на компаниите в рамките на LeadingRE. „Симпозиумът е от изключително значение за нашата мисия да създадем световна общност. Ние имаме за цел не просто да привлечем най-успешните фирми за недвижими имоти в света, но и да предоставяме услуги, изпълнени със съдържание, релевантни на изискванията на пазара и въздействащи върху развитието на сектора в глобален мащаб“ – споделя г-жа Пам О’Конър, Изпълнителен директор на LeadingRE.

От 2016 г. Unique Estates е ексклузивен партньор в България на Luxury Portfolio – най-голямата мрежа за луксозни недвижими имоти в света, част от LeadingRE. Чрез богатата си мрежа от партньорства, обхващаща шест континента, LeadingRE свързва повече от 565 компании и 130 000 търговски сътрудници, които реализират над 1.1 милиона сделки с недвижими имоти всяка година. Като член на глобалната организация, Unique Estates предлага на клиентите си задълбочена и професионална консултантска подкрепа, следва световните стандарти и работи с най-големите компании за недвижими имоти по цял свят.

Top