20/03/2017 Силвана Василева Галерия

Unique Estates подкрепи Годишни награди за отговорен бизнес 2016 на BBLF

Български Форум на Бизнес Лидерите връчи своите Годишни награди за отговорен бизнес 2016. В 14-ото издание на най-утвърдения и престижен конкурс за корпоративна социална отговорност участваха 84 проекта, осъществени от 57 компании. Целта на инициативата е да отличи и популяризира забележителния принос на отговорния бизнес към обществото чрез подкрепа за области като образование, екология, развитие на служителите и много други, както и да се насърчат и останалите фирми да осъществяват социални проекти.

Над 300 гости – представители на компании-членове на БФБЛ, на фирми и организации, участващи в конкурса, съмишленици на Форума от неправителствения сектор, дипломати и медии, присъстваха на събитието.

Призовете бяха връчени от министър-председателя проф. Огнян Герджиков, кмета на София Йорданка Фандъкова, министъра на образованието и науката проф. Николай Денков, министъра на икономиката Теодор Седларски, министъра на труда и социалната политика Гълъб Донев, заместник-министъра на околната среда и водите Ренета Колева и британския посланик Ема Хопкинс.

Unique Estates беше сред компаниите, спонсори на събитието.

Top