05/05/2021 Лора Петрова Галерия

Успешен брокер и грижовна майка - мисията възможна!

Марина Людмилова работи като Старши консултант в Unique Estates и е в компанията от 2014 година. Благодарение на високите си постижения, през годините е награждавана с призовете "Консултант с най-голям оборот", "Сделка на годината", "Customer Champion". Предизвикателната 2020 г. е изключително успешна за нея и тя печели отличието "Най-успешен консултант работа с инвеститори". Годината е щастлива и заради едно радостно събитие в личния ѝ живот: раждането на първото ѝ дете. Как успява да съвместява професията на брокер и грижите към малката си дъщеря, разказва в интервю с Лора Петрова.

Марина, как се промени ежедневието в работата ти след появата на Елена? 

Стана още по-екстремно, но пък се осмисли и вдъхнови още повече. Елена е едно приказно дете. Донесе щастие повече, отколкото можех да си представя. А какво му трябва на човек, за да бъде щастлив и успешен? 

"Ако обичаш това, което правиш, няма да ти се наложи да работиш нито ден през живота си." Очевидно за теб Unique Estates означава много и определено харесваш работата си. Какво ти даде компанията и какво те привлича в брокерската професия?

Компанията промени живота и мисленето ми. Аз не само харесвам работата си, обожавам я! Създадох прекрасни контакти, както във фирмата, така и с клиентите си. Европейският модел на Unique Estates ме вдъхновява и ме кара да се развивам все повече.

Със сигурност не ти е лесно, но блестящите ти резултати и кариерен растеж са пример за всички работещи майки. Какъв е твоят източник на енергия и мотивация?

Най-силната мотивация са клиентите, които остават доволни, препоръчват ме и продължават да ме търсят за следващи сделки. Това, че съм успяла да съм част от техния избор на дом или инвестиция, е безценно. Силно зареждащ е фактът, че сме се справили с такова трудно решение и сме направили най-добрия избор!

Много е важно да разчиташ на екипа си. По какъв начин те подкрепя мениджърът ти Красимира Николова и останалите ти колеги?

Когато бях бременна, Краси не повярва, че изобщо не възнамерявам да спра да работя, защото мислеше, че е невъзможно. Изненадах я! А от нейна страна получих цялата подкрепа, от която се нуждаех, за което ѝ благодаря от сърце! С колегите се разбираме и си помагаме взаимно. 

Остава ли ти време между майчинството и работата "само за теб"? Как разпускаш? 

Разбира се, че ми остава! Знаете, че с бебе се става рано и денят е доста дълъг. Спортувам ежедневно и успявам да прочета някоя хубава книга. Неприятно е, че сега не можем да ходим на театри и кино, но се надявам, че скоро всичко това ще мине и животът ще влезе в своя ритъм. Хубавата новина е, че Елена ще е пораснала и ще мога да имам време и за други неща

Наскоро си записала трета магистратура - „Психология“. Защо избра тази специалност и кога ти остава време за учене?

След финансите и предприемачеството, реших да се хвърля в нещо тотално различно. Отдавна исках да доближа тази материя, защото ми е изключително интересна. Силно вярвам, че това ще ми е полезно в работата и контакта с хора. Удобно е, че лекциите са онлайн и успявам да ги съчетая с грижите за бебето и работата. Отново срещнах подкрепа от Unique Estates за това мое решение и сърдечно им благодаря. 

Подредена ли си или харесваш творческия хаос?

Домът ми винаги е подреден, но не мога да се похваля със същото за подвижния ми офис - колата.

Какво винаги можем да открием в твоя дом?

Шоколад и вино.

Къде можем да те намерим, ако не си по огледи или у дома?

Във фитнес залата, в някой хубав ресторант с приятели, или в парка с бебето.

Top