18/03/2021 Лора Петрова Галерия

Даниела Тонова - ТОП брокер за последните три години

Даниела Тонова заема позицията Старши консултант в Unique Estates и е част от търговския екип с мениджър Галина Грудова. Последните години са наистина специални за нея и тя получава висока оценка за работата си и постигнатите резултати. Даниела е носител на наградите Консултант с най-висок оборот, Консултант с най-голям брой сделки, Най-висок приход от сделка. Получава отличие за Активно партньорство с Кредит център, както и Специална награда за дигитален маркетинг. Благодарение на забележителните си качества и отлични постижения, тя води Мастър клас за консултантите в компанията, на който разкрива какви са тайните да се превърне в ТОП брокер за последните три години.

Дани, ти си в компанията от 2016 година. Доказа се като истински професионалист и извоюва много победи. На кои качества смяташ, че дължиш успеха си дотук?

Успехът е съвкупност от няколко качества, които притежавам. Изисква усилия да бъдеш в първите редици, но когато си гониш целите и всички гледаме в една посока, резултатите са налице. Най-ценните качества, които водят до моя успех, са позитивизмът и нестихващият ентусиазъм, с които работя. Притежавам силна амбиция да изпълня изисквания на всеки клиент, докато той не е напълно удовлетворен. Влагам много време, енергия и ресурси в моето самоусървършенстване и надграждане на знанията ми в областта на недвижимите имоти и бизнес индустрията като цяло. Реших да се запиша в Националното Сдружение за Недвижими Имоти НСНИ, където се дипломирах официално и вече съм сертифициран специалист по жилищни имоти. Други мои професионални качества са упоритостта и търпението, които проявявам в различни казуси по пътя към успешната сделка. Винаги съм коректна и откровена към клиентите ми, доказателство за което са множеството препоръки, които получавам от тях. 

Носител си на много награди през развитието си в компанията, една от които е участие в Leading RE Global Symposium 2019. Кое отличие е най-специално за теб?

Признанието от страна на клиентите ми, колегите ми и ръководството на компанията. Признанието за моята работа е много ценно за мен и определям като най-голямата ми награда. То ми дава реална представа за приноса, който имам сред хората. Разбирам, че съм истински оценена и посоката, в която вървя, е правилната. Затова всяко отличие е важно за мен. Моите награди са моята гордост!

Да бъдеш брокер не е професия за всеки. Изисква се много постоянство и неуморен труд. Какво би посъветвала прохождащите си колеги?

Радвам се, че компанията ни се развива и нашето голямо семейство се разраства. Новите колеги имат пълно доверие на тези, които вече са експерти в областта. Нашата роля е много важна, защото освен че ги обучаваме и въвеждаме в света на недвижимите имоти, ние им оказваме необходимата подкрепа и ги окуражаваме да вървят напред. Аз винаги ги съветвам да не се отказват и да имат търпение. Когато човек е упорит и прецизен, нещата се случват. В брокерската професия се изисква време, докато се докажеш като доверен търговец. Необходима е силна мотивация и постоянство.  

Защо реши да водиш Мастър клас в Unique Estates? 

Желанието ми бе провокирано от това да работим в синхрон с колегите, тъй като екипната работа, води до доволни клиенти, а доволните клиенти, водят още клиенти. Щастлива съм, че мога да споделя успешните практики от моя опит и да предам част от това, което вече съм научила.  

Многократно си казвала, че си търговец по призвание. Какво е различното в това да продаваш луксозни имоти?

В днешно време луксът е неразделна част от представата за успех, луксът е възнаграждение и стремеж, дългосрочна инвестиция. Продавайки луксозни имоти, надградих личността си, срещайки се всеки ден с хора, от които мога да науча, да се обогатя и помогна.

Изминалата година ни научи, че времето е непредсказуемо и някои наши цели останаха на заден план. Какво очакваш от 2021?

Силно вярвам и се надявам да ни очаква една добра и ползотворна 2021 година, в която всички ще сме си дали равносметка за ценните неща в живота. Аз съм позитивен човек и с времето се убедих, че когато най-малко очакваш, се случват най-хубавите неща. Важно е човек да гледа напред и да сбъдва мечтите си. Уверена съм, че нещата ще се наредят благополучно за всички ни и 2021 ще бъде щастлива и успешна година. 

Top