08/03/2021 Лора Петрова Галерия

Unique Estates приветства Йоана Вучева - нов консултант в търговския екип

Като компания, която си поставя високи цели за развитие, Unique Estates непрестанно усъвършенства екипа си от професионалисти. В началото на месеца, към търговския ни отдел, под ръководството на Галина Грудова, се присъединява Йоана Вучева на позицията Консултант недвижими имоти.

Йоана е основала и развила успешно свой собствен бизнес в модната индустрия. Има опит в разработването на онлайн магазин за дамски дрехи, цялостен брандинг, уеб дизайн и корпоративен имидж. Заемала е мениджърски позиции, свързани с масови комуникации и връзки с обществеността. 

Тя специализира Журналистика и Връзки с обществеността в Нов български университет, където успява да развие своите комуникативни и организационни умения. Владее отлично английски и френски взик. Определя търпеливостта като свое най-силно качество и вярва, че ще ѝ помогне в разбирането на изискванията на клиентите и правилния подход към тях. Като авантюристична натура, Йоана обича да пътешества и опознава света, като колекционира красиви спомени. Сред любимите ѝ спортове са сърф и гмуркане, а през зимата се наслаждава на ски курортите. Привлечена от динамиката на работата, тя се насочва към брокерската професия и с ентусиазъм приема новите предизвикателства. 

Екипът я приветства с добре дошла и ѝ пожелава много сделки и доволни клиенти!

Top