17/12/2020 Unique Estates Галерия

Толкова гъвкава, толкова мощна, толкова бърза: новата Miele Triflex HX1

Miele стартира на пазара с първата презареждаща се акумулирна ръчна прахосмукачка Triflex HX1

Miele, премиум производител на домакински уреди, поставя нови стандарти на пазара за ръчни акумулаторни прахосмукачки с първото си предложение в този сектор. Стартирайки своя Triflex HX1, компанията си партнира с Aude Lemordant, троен световен шампион по въздушна акробатика. Triflex HX1 е изключителната гъвкава, мощна бърза. Премиум марката рекламира първата си акумулаторна ръчна прахосмукачка в сътрудничеството с Aude Lemordant, 37-годишната френска спортистка печели първата си титла на Световното първенство на FAI през 2013 г. в индивидуални, свободни и отборни дисциплини. Оттогава тя гони все нови рекорди, като миналата година печели третото Singles Championship. „С амбицията си постоянно да се издига и да постига привидно невъзможното, Aude е перфектният посланик за нашата марка и по-точно за иновативната ни акумулаторна прахосмукачка“, казва Dominic Worsley, Director Global Marketing Miele Group.
Новата прахосмукачка Miele Triflex HX1 дава неограничена свобода, гъвкавост, мощност и скорост при почистване.
Уникалният й дизайн комбинира три прахосмукачки в едно - заедно с мощно засмукване и по-бързо почистване. Благодарение на технологията Vortex и изключително широката четка, засмукването на Triflex е толкова мощно, колкото и на най-мощната серия на прахосмукачки с кабел, предлагани от компанията.
За по-добро и бързо почистване на всякакви повърхности, всмукателната мощност на електрическата четка се настройва автоматично за различните подови
настилки. Сменяемата акумулаторна батерия позволява до 60 минути работа. Водещият модел Triflex HX1 Pro се предлага стандартно с резервна акумулаторна батерия, която увеличава продължителността на работа до 120 минути.

Моделът е вече на българския пазар и можете да го намерите в магазините на нашите партньори или в обектите на Миле България, както и на www.miele.bg.

Top