18/11/2020 Unique Estates Галерия

Житейският път на един дрешник и какво е бъдещето на гардеробите?

В днешно време технологиите са тук, за да осигурят максимален комфорт на всеки, дори когато става въпрос за мебели от първа необходимост, каквито са пералнята и сушилнята. Човек живее в свят, в който дървеният дрешник бива заменен от AirDresser с изкуствен интелект, за да му спести време и средства. Кой би отказал такова предложение? A какво е AirDresser ли? Сега ще разберем.

Колко е важен комфортът в днешно време?

Комфортът винаги е бил жизненоважен, дори когато хората са живели в племена или понякога под открито небе. Той е един от основните елементи във формулата за успешен и щастлив живот. Въпреки това, през годините се забелязва нещо много интересно - макар и блян, комфортният живот е силно относително понятие, изменящо се с времето. Хората се променят, а с тях и техните потребности. На въпроса “Какво е комфорт?” единствено всеки сам може да даде отговор, съобразно потребностите, очакванията, средата, а и възможностите. Факт обаче е, че практичността и функционалността стават все по-приоритетни от просто красивия външен вид… особено що се отнася до мебелите у дома. Защо човек би избрал една красива вещ, когато може да има не само красота, но и новаторски технологии в едно? Нали, в крайна сметка, и естетичните вещи трябва да служат, да създават някому удобство?

Гардеробите преди

В началото „гардеробите“ са представлявали обикновена дървена конструкция, тип „сандък“ и в продължение на десетилетия са се произвеждали основно за нуждите на църквите, докато постепенно навлязат и в дома. Следващата стъпка в тяхното еволюиране е била свързана с големината и подвижността им. Хората през 14. век са предпочитали да имат възможност да преместват гардеробите от едно място на друго вместо те да бъдат като статична част от помещението. С времето тази мебел става все по-важна и дизайнерите, и дърводелците са започнали да измислят различни стилове и орнаменти, за да ги направят изтънчени на външен вид. Развитието в гардеробите през вековете се е ограничавало главно до това как те изглеждат и какви са техните размери, но не и каква би била оптималната им функционалност. А хората в днешно време заслужават много повече новаторство за максимално комфортен живот.

Място за съхранение или за грижа?

В 21. век звучи леко посредствено и истинска отживелица в собствения ти дом да присъстват вещи, които могат да предложат само стил и красив дизайн. По света съществуват прекалено много талантливи хора, които перфектно биха се справили с това да измислят красив дизайн за дадена мебел. Колко обаче могат да създадат гардероб, който не просто да съхранява дрехи, а да се грижи за тях? Всички казват, че бъдещето е в технологиите и асоциират това с иновации в областта на компютрите и телефоните. Истината е, че новаторството в технологиите наистина предстои, но част от него е вече в настоящето и е напълно възможно да влезе в твоя дом. Samsung AirDresser е пример за това - гардероб, който има за цел да се грижи за дрехите. Като под съхранение на дрехи в случая нямаме предвид окачването и подреждането на рокли и костюми на закачалки във вертикален шкаф…. AirDresser съхранява вашето здраве, грижи за чистота и съхранява тъканите.

Дрешникът на новото време елиминира бактерии, вируси и алергени чрез впръскване на гореща пара дълбоко в тъканите на дрехите. Сигурно сте виждали баба ви да оставя по един сапун в гардероба за свежест? Със Samsung Airdresser това се случва чрез дезодориращ филтър. Наистина ли сте убедени, че сапунчето ще помогне за отстраняването на миризми след тютюнопушене или печене на месо? Samsung гарантира, че това може и трябва да бъде удобство вместо надежда. Ако досега дрехите единствено са висяли по закачалките и са хващали прах, то при AirDresser имаме обратния ефект - колкото повече стоят, толкова повече наслоеният прах изчезва с технологията Air Hanger.

Благодарение на смарт дрешника, прането ще бъде изсушено по нежен и деликатен начин. Това, от своя страна, ще осигури повече свободно време. Как? Повече от лесно е: по-малко гънки = по-малко време за гладене = повече комфорт. На това се казва добра инвестиция - заменя стандартните уреди за пране и сушене, като ви спестява време и пари. Процесът на чистене може да протича, докато спите, а дрехите ви да са готови, когато се събудите. Светът работи за вас, защо и гардеробът ви да не прави същото? Samsung трансформира начина на живот и превръща в реалност единственото логично решение - да осигурява на човек още повече комфорт.

Повече информация за Samsung AirDresser можете да намерите тук.

Top