28/09/2020 Лора Петрова Галерия

Запознайте се с Ерик Търнавски - нов консултант в екипа на Unique Estates

Във връзка с дългосрочната визия на компанията и стремежа за растеж и развитие, към търговския екип на Unique Estates се присъединява Ерик Търнавски.

Ерик е млад и амбициозен и с удоволствие поема предизвикателството да бъде брокер на недвижими имоти. Той изучава "Право" в СУ "Св. Климент Охридски" и е преминал програми за презентационни умения и бизнес английски език, който му помага в комуникацията с чуждестранни граждани, организации и клиенти. От 2018 година се занимава с обществени поръчки в сферата на услугите и доставките в няколко различни компании, сред които български телеком, дигитална агенция и оператор на ваучери. Натрупва опит през годините и се развива не само в юридическата дейност, но и в търговската. 

Ерик е динамичен човек и търси разнообразието и предизвикателствата в ежедневието на професията. От известно време следи работата на Unique Estates и се интересува от пазара на недвижими имоти. Привлечен от ценностите на компанията, както и приятелската атмосфера в екипа ни, Ерик избира Unique Estates като ново поприще за развитие. Намира младата си възраст за предимство при подхода с клиентите и се мотивира от конкурентната среда. Има аналитични умения и смята отдадеността си за най-силното му качество като търговец.

Пожелаваме на Ерик успех! 

Top