31/08/2020 Unique Estates Галерия

6 най-удивителни места за снимки в Bulgari Bali Resort

Пътеводителят на Forbes ни отвежда в 5-звездния курорт Bulgari Resort Bali. Там ви очаква една необикновена красота, която ви кара да спрете да скролвате в Instagram feed-a си и да погледнете отблизо! Ще бъдете пленени от извития басейн, спиращата дъха скала или елегантния модерен стил, синоним на италианската марка луксозни бижута.

Има много причини, поради които първият хотел на Bulgari в Югоизточна Азия привлича вниманието на индонезийския фотограф и пътуващ инфлуенсър Кристина Тан, която запечатва тези брилятни мигове. Една от тях е елегантността в целия имот, проектиран да съчетае съвременния минимализъм с балийско традиционно село. Вилите са едни от най-добрите в Бали, ако не и най-добрите - интериорните и екстериорните жилищни площи с перфектни размери, включително басейните, са просто невероятни.

"Непрекъснато усмихнатият, вечно услужлив персонал и добротата на балийците наистина ви карат да се чувствате толкова специални." споделя Кристина. "Bulgari Bali е наистина уникално място за мен и се надявам всеки да може да го посети, за да усети атмосферата тук! Освен това, ще станете истинска Instagram звезда със снимки от местата, които ще намерите“

Красивият извит основен басейн, скритото джакузи и вътрешния басейн изглеждат невероятно както през деня, така и през нощта. Зоната за релакс е уютна, сенчеста и спокойна.
Скалата в Улувату е чудесна за улавяне на залеза над хоризонта на Индийския океан. Това романтично място ще ви остави без думи. 
Когато слънцето залезе, курортът Bulgari Bali се превръща в напълно различна атмосфера. Наистина вълшебно е с всички включени светлини, запалени свещи около зоната на безкрайния басейн и звука на балийски гамелан от изпълнението на живо.
Сватбеният олтар в курортa е поставен върху прозрачен килим, леко плуващ върху повърхността на водоема. Това прави това място пред безкрайността на океана изключително!
Любимото място на Кристина Тан за излизане е Il Bar точно в центъра на курорта. Много подходящо е за срещи с хора, танци и вечерни коктейли.
IL Ristorante изглежда магически през нощта и има меню за дегустация.

Източник: Forbes

Top