02/09/2020 Unique Estates Галерия

4 предимства на лазерната епилация със Soprano Titanium

Градският ритъм на живот поставя винаги на изпитание баланса между времето и грижата за здравето и красотата. Представяме ви нашите партньори - Amber Beauty Club, които реализират своята концепция за цялостна грижа за лице и тяло чрез широк спектър от ексклузивни услуги, гарантирани от водещи специалисти и последно поколение лазерни технологии. И всичко това поднесено в стилна и релаксираща обстановка.

Еволюцията на технологиите все повече налага модерните лазери като предпочитан метод за обезкосмяване. Не само защото бръсненето и коламаската са остарели, а и защото не унищожават космите. Докато лазерната епилация наистина премахва окосмяването по тялото ефективно и дълготрайно.

В Amber Beauty Club лазерната епилация е поверена на Soprano Titanium. Най-бързият и безболезнен метод за поддържане на гладка и красива кожа през всички месеци от годината. 3D платформата е 5-та генерация технология с над 18 милиона доволни пациенти по света. Съчетава трите най-ефективни дължини на вълната на лазера в един-единствен апликатор за безкомпромисен резултат. Носител е на престижния Оскар в естетиката Best New Treatment за 2019 г. на международната платформа My Face My Body.

Представяме ви 4 предимства на лазерна епилация със Soprano Titanium, с които ще преоткриете удоволствието от гладката кожа и ще оцените комфорта от дълготрайното обезкосмяване.

Безопасно се прилага и при кожа с тен

Soprano Titanium се прилага 365 дни в годината и при кожа с по-тъмен тен без риск от изгаряне. Подходяща е и след продължително излагане на слънце. Преди да започнете курса е задължително да изчакате 5 дни след последния плаж или сесия със солариум.

По-мека и гладка кожа

Soprano Titanium дава ново усещане за перфектно гладка и мека на допир кожа. Подобрява качеството на кожата, изглажда я, премахва сухотата и растящите навътре косъмчета. Отстранява пъпчици, раздразнения и дори най-малките несъвършенства.

Дълготрайни резултати

Най-нежната и безболезнена лазерна епилация с дълготраен ефект. Унищожава космите за дълъг период от време. С всяка следваща процедура се редуцират, а с времето изтъняват и изсветляват. След пълния курс 1 процедура веднъж годишно е напълно достатъчна, за да поддържате кожата си гладка.

Добра инвестиция

В дългосрочен план лазерната епилация е рентабилно вложение – спестява време, средства и усилия. Умна инвестиция с добра възвращаемост. Защото в забързаното ни ежедневие всяка минута е ценна, а времето е пари.

Вижте как се осъществява процедурата и какви са характеристиките ѝ ТУК

Top