03/08/2020 Unique Estates Галерия

Офис сграда, която вдъхновява

ЛОКАЦИЯ БЕЗ КОМПРОМИС - БЛИЗОСТ ДО МЕТРОСТАНЦИЯ, ШОПИНГ МОЛ И 4000 КВ.М. ЗЕЛЕНА ПЛОЩ ЗАД СГРАДАТА

Модерната бизнес сграда Park Lanе Office Center, разположена в бързо развиващата се зона „Хладилника“, ще предложи 23 500 кв.м. качесвени офис площи. Грубият строеж на сградата ще завърши в края на юли 2020, а цялостното завършване се планира за средата на 2021.

Park Lane Office Center е с отлично местоположение - в близост до най-големия търговски център в София - Парадайз Център, метростанция Витоша и някои от най-важните транспортни артерии на София - бул. Черни връх, бул. Никола Вапцаров и разширения булевард Филип Кутев.

Сравнен с другите райони с концентрация на офиси - зоната около „Хладилника“ се отличава с осигурен подземен и наземен транспорт, голям търговски център, два зелени градски парка, модерни болници, частни училища, детски градини и спортни центрове.

Park Lane Office Center предлага по-голяма от обичайната светла височина на таваните – 3.10 м и големи прозорци (2.30 метра широки и 3.10 високи), които разкриват прекрасна гледка към планината Витоша. Голямото отстояние от останалите сгради и предвидените зелени площи допълват усещането за пространство и комфорт.

Етажната плоча е 2200 кв.м., с възможност, както за цялостно отдаване, така и за разделянето й на четири отделни помещения. Към гъвкавото офисно пространство, за удобство и комфорт на наемателите, са предвидени тераси за всеки етаж с прекрасна гледка към Витоша.

Облагородената среда превръща зоната в предпочитано място за живеене и работа. Големите компании все повече се съобразяват с желанията и нагласите на служителите си за местоположението на работното място.

Съревнованието за квалифицирани специалисти е причина за все по-високите критерии и изисквания на компаниите в избора на сграда. Мястото, което обитават, трябва да кореспондира с духа и ценностите на компанията, с които служителите да се асоциират.

Други важни аргументи за решението в коя сграда да се разположи офисът на една компания са репутацията на инвеститора, професионалният опит и финансовата обезпеченост, които гарантират качественото завършване на обекта.

Основният акционер в проекта e Park Lane Developments - съвместно дружество на водещия холдинг за недвижими имоти в България – AG Capital и управляващия директор Таня Косева-Бошова. Финансов инвеститор в офис проекта е предприемачът Дилян Павлов - съосновател на Динамо Софтуер.

ЗНАКОВА СГРАДА

СГРАДАТА ПРЕДОСТАВЯ СТРАХОТНА ВИДИМОСТ ОТ БУЛ. ЧЕРНИ ВРЪХ И УЛ. ЛЮБА ВЕЛИЧКОВА – ПОДХОДЯЩА Е ЗА КОМПАНИИ, КОИТО ТЪРСЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ

СТРАХОТНА ГЛЕДКА

ШИРОКИТЕ ФРЕНСКИ ПРОЗОРЦИ ОСИГУРЯВАТ НЕВЕРОЯТНА ГЛЕДКА КЪМ ПЛАНИНАТА

ВИСОКИ ТАВАНИ

НАЕМАТЕЛИТЕ ЩЕ СЕ РАДВАТ НА ВИСОЧИНА НА ПОМЕЩЕНИЯТА ОТ 3.10 М., ПО-ВИСОКИ ОТ ОБИЧАЙНОТО. ТОВА СЪЗДАВА НЕСРАВНИМО УСЕЩАНЕ ЗА КОМФОРТ И ПРОСТРАНСТВО

За повече информация: ТУК.

Разгледайте материала в дигиталния брой на списанието ТУК.

Top