05/08/2020 Unique Estates Галерия

Новата гама от уреди за вграждане - вече изцяло налична и в България

ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ОБНОВЛЕНИЕ НА ПРОДУКТИ В ИСТОРИЯТА НА КОМПАНИЯТА

Кой стил в кухнята ви подхожда повече? Отговорите откривате в дизайнерските серии на PureLine, VitroLine и ArtLine: PureLine предлага модерен поглед с дръжка от неръждаема стомана и остъклен фронт в черен цвят. VitroLine подчертава по-резервиран стил с дръжка в цвета на уреда, а ArtLine, с минималистичния си подход, изцяло премахва класическата дръжка. Дизайнерските линии VitroLine и ArtLine се предлагат в цветовете: графит, бяло и наситено черно. След като изберете желания дизайн, уредите от една и съща гама могат да бъдат комбинирани по ваше желание. Интуитивното управление е допълнено с MotionReact, друга функция на Miele за определени уреди: когато е необходимо, уредите са в състояние да предвидят следващото ви желание и автоматично да се включат, когато се приближите, активирайки осветлението на фурната или деактивирайки сигнала за край на програмата.

ГОРЕЩА НОВИНА: TASTECONTROL – ПРЕДОТВРАТЯВА ПРЕГАРЯНЕТО

Когато ястието е готово, но вие не сте готови да го сервирате, за първи път в света се появява т.нар. TasteControl. Тази функция предотвратява прегарянето на храната, като понижава бързо температурата във вътрешността на фурната. Процесите на готвене приключват точно навреме, ястието е запазено от изсушаване и остава топло и готово за сервиране.

ОКОТО НА ФУРНАТА: CONNECTIVITY ИЗПРАЩА СНИМКИ ДО ВАШИЯ СМАРТФОН

В търсене на възможно най-добрите резултати вградена камера ви осигурява ценна подкрепа. И за първи път тази функция е достъпна и при самопочистващите се модели фурни, при които камерата е подложена на интензивна топлина. Вградената камера, която е с топлинна защита, предава изображения в HD качество на таблет или смартфон. От управлението на мобилното устройство могат лесно да се направят настройки на температурата и времето за готвене. Предпоставка за използването на камерата е интернет връзка. Повечето уреди от Generation 7000 вече разполагат с Wi-Fi модул, който, когато е свързан с мобилното приложение Miele@mobile, дава възможност за множество нови и допълнителни функции за удобство. Новите съдомиялни машини G 7000 с AutoDos и PowerDisk работят самостоятелно, след като веднъж вече програмирате времето за стартиране. Свързан уред може, разбира се, да бъде стартиран или спрян от таблет или смартфон. Друга услуга при новата генерация уреди за вграждане е функцията RemoteService, с която изключително лесно може да бъдат изтеглени софтуерните актуализации, докато преди това се изискваше домашно посещение от техник.

За повече информация: ТУК.

Top