08/06/2020 Лора Петрова Галерия

Заедно за по-качествено образование!

През месец март 2020 година светът се промени и това оказа голямо влияние върху дейности и организации, които се наложи бързо да се адаптират към промените. Образованието беше един от най-засегнатите сектори. То трябваше да реагира своевременно, без да спира своята дейност и да продължи да функционира в дигитална среда. 

Ние, от Unique Estates, държим на качественото образование за по-добро бъдеще и застанахме до тези, които имаха нужда от подкрепа. Екипът ни дари 20 броя компютърни конфигурации, с които помогнахме на децата от 92 ОУ „Димитър Талев“, град София, и Основно училище „Граф Игнатиев“ в с. Граф Игнатиево. Техниката, която предоставихме, ще се ползва от училищата в следващите години, с което учебният процес ще бъде много по-гъвкав и интерактивен.

Получихме писмо от Ръководството и колектива на столичното училище 92 ОУ „Димитър Талев“, в което ни благодарят за подкрепата, която оказахме и съпричастността към усилията на учителите за по-качествено обучение на учениците им. Г-жа Даниела Петкова, Директор на ОУ „Граф Игнатиев“ сподели, че благодарение на отзивчивостта и щедростта на Unique Estates, „отвореният прозорец към света“ ще продължи да носи знания и нови възможности. Заедно си пожелахме здраве и ентуасиазъм, ползотворни проекти и просперитет в бъдеще.

Вярваме, че добре мотивираните деца с достъп до интерактивно образование, ще бъдат положителната промяна, която ще се случи. Екипът ни е уверен, че с обединени усилия на хора и институции, ще зарадваме много деца в страната. Щастливи сме, че в този предизвикателен период, успяваме да помогнем и дарим надежда за по-качествено образование и успешен старт на децата на България!

Top