03/06/2020 Лора Петрова Галерия

Имот на българското Черноморие – хиляди пъти „ДА!“

Лятото наближава и всички ние очакваме с нетърпение времето за почивка. Представете си привилегията всяка сутрин да се будите от слънчевите лъчи и да се наслаждавате на шума на вълните, докато пиете кафето си! Домът винаги е много сантиментален, когато го свързваме със спомени със семейството и любимите хора. А знаем, че най-запомнящите се такива са именно на морския бряг!

Животът на морето не препуска забързан, както в големия град. Там имате време да помислите за всичко, и да действате, без да бързате. Чист живот в чиста среда с чисти мисли и чисти въжделения. Тук усещането за вечност може да се състои дори само в пространството, което притежавате.

Българското Черноморие е богато с дълги златни плажове, чисто море и невероятно разнообразие от курорти и ваканционни комплекси. Тук всички гости намират своя рай – и семействата с деца, и младите хора, търсещи забавление, и любителите на природата, които предпочитат тиха и спокойна почивка. Дълго цели 378 км, то включва над 230 плажа, много заливи, живописни устия на реки с красиви гори и прекрасно съчетание между планински и морски климат. Българските плажове са популярни в целия свят с финия си и чист пясък, а 11 от тях бяха отличени през 2016 г. със „Син флаг” – оценка за чиста и екологична среда. Черно море е с ниска соленост, а приливите и отливите му са почти незабележими, което го прави подходящо за къпане през летните месеци.

Там със сигурност няма да ви е скучно. Земите по българското Черноморие са обитавани от дълбока древност и днес в много от морските градове и курорти могат да се видят изключително ценни исторически паметници. Това предоставя прекрасна възможност за разнообразяване на морската почивка и за докосване до културата на отминали епохи. Черноморското крайбрежие на България е много подходящо за наблюдение на интересни и редки видове птици. Доброто отношение към природата и нейното богатство ни възнаграждава с прекрасни крайречни гори, красиви местности и богато биоразнообразие. Също така, можете да се усъвършенствате в някой от атрактивните водни спортове, като кайтсърфинг, уиндсърф, водни ски, гмуркане, подводен риболов, яхтинг. През летните месеци не липсват и събития и фестивали, на които истински ще се забавлявате.

Бягството от динамиката на града привлича все повече съвременни хора, които като приоритет си поставят грижата за тяхното духовно, физическо и емоционално здраве. Отдайте се на това заслужено удоволствие и се поглезете с имот на морето! Каква по-добра награда от изискания лукс в топлите летни нощи, когато светлините хвърлят отблясъци върху кристалната повърхност на басейна? Шепотът на тихите разговори край модерното барбекю, огромна веранда с красиви гледки, зелени дворове и детски смях, приятели и танци посред нощ… А на сутринта да се събудите в бяла просторна спалня, огряна от топло слънце до любим човек, и денят да започне с благодарност и зареждаща енергия! Звучи като същинска утопия!

В наши дни имот и лукс означават стабилност и красота по пътя през житейските бури. В луксозните имоти дори ароматът навява мисли за успех и просперитет. Ние, от Unique Estates, предлагаме такива райски кътчета и то на българска земя! Подгответе се за идващите топли дни и се потопете в хармонията, която носи морския бряг… Планирайте лятото на най-доброто място… У ДОМА!

Разгледайте част от нашите специални морски предложения:

Прекрасна къща за продажба в Лозенец 

Елегантна къща с необятна гледка в романтичния Созопол

Слънчева къща на метри от морето

Луксозно обзаведена къща в Слънчев бряг

Чудесна вила на втора линия в Каварна

Ексклузивна средиземноморска резиденция в Несебър

Top