17/02/2020 Unique Estates Галерия

Forest Park – където природата и лукса се сливат хармонично в едно цяло

Представете си чувството след прекалено напрегнат ден, когато сте на двайсет минути път от свят на прохладна зеленина и тишина, или пред ослепително белия сняг и камината. Там е вашият дом.

Заобиколен от дървета и богата растителност Forest Park е разположен в района Камбаните, недалеч от Бизнес парк София и метростанцията.

Архитектурният проект е дело на архитект Атанас Панов и екипа му от LP ARH. Творческият подход, за всяка една от къщите, е индивидуален. Критериите в избора на материали са подчинени на най-новите тенденции и технологии. Къщите са проектирани така, че да се вписват интелигентно и естествено в природната среда.

Спокойствието и тишината във Forest Park са гарантирани и от 24-часова жива охрана, видео наблюдение и съвременни технологии за сигурност. Към грижите за вашата собственост са прибавени и услугите на градинар, поддръжка и почистване на общите части на комплекса от листа и сняг.

Изолиран от шума и градските замърсявания комплексът ви предоставя възможност да бъдете част от подбрано общество, недостъпно за външен поглед. Когато казваме подбрано, имаме предвид само 11 къщи и семейства, които ценят добрите взаимоотношения, личното пространство и споделят сходен стил на живот.

Ограниченият брой на съседите ви е избран така, че да не се чувствате изолирани и, същевременно, да се насладите на песента на птиците, а децата ви безгрижно да тичат  в просторните дворове на къщите и общите части на комплекса.   

За комуникативността на комплекса допринася близостта до Околовръстния път. Локацията е изключително подходяща за любителите на водни спортове и разходки сред природата покрай езерото Панчарево, което се намира на няколко минути. За активните спортисти в близост има няколко тенис корта, игрища за плажен волейбол, минерални басейни, а през зимния сезон ски пистите на Боровец са само на 40 минути път  с кола.

Бързоразвиващата се инфраструктура и разширението на Околовръстния път, както и близостта до Англо - американското училище правят Forest Park една изключително далновидна и сигурна инвестиция. Ако оставим прагматичността настрана,  може само да  отбележим, че осигуряваме забележителен постоянен музикален фон: в изпълнение на виртуозния симфоничен оркестър на природата.

www.forestpark.bg

Top