17/01/2020 Лора Петрова Галерия

Unique Estates Annual Gala 2019

Unique Estates отбеляза началото на годината с тържествена церемония по награждаване на отличилите се служители. Компанията отчете успехите на екипа за 2019 година и постави своите цели за 2020 на елегантна вечеря в Резиденция Диневи Лозенец, част от луксозното портфолио на Unique Estates.

Весела Илиева, Управляващ партньор на Unique Estates, поздрави всички за високите постижения през периода и награди първенците от компанията. Празничната атмосфера беше подсигурена от прекрасната музика на “Камино Бенд“, брилянтно аранжирани маси, великолепно поднесена вечеря и много блясък. Водещи на събитието бяха Пепи Димитрова и Симеон Карамитев, които се погрижиха за доброто настроение.

Годишната церемония по награждаване е вечер, изпълнена с много емоции и вълнение. Това е важен момент на оценка и признание за забележителните усилия и постигнати резултати, а отличията мотивират все повече отдаденост и професионализъм.

За втора поредна година „Мениджър на годината“ е Илонка Стоянова, която получи видео поздрав от своите колеги. Под нейно ръководство са девет консултанта, които споделят, че тя ежедневно ги мотивира и дава пример как да подхождат с клиентите си, да работят неуморно и да се развиват.

Бяха отчетени високите постижения на партньорите в Unique Estates, както и екипите с най-високите резултати и техните ръководители. Най-успешният екип за 2019 е с мениджър Галина Грудова, която показа нестихваща амбиция и отлично преодоля предизвикателствата при трудните сделки.

Партньор на годината е Теодора Биволарска.

Друг първенец е Мариана Тальокова, която е „Консултант с най-голям оборот за 2019 година“.

Даниела Тонова взе наградата за „Най-голям брой сделки“

Теодора Биволарска и Иванка Томова си поделят първото място за „Сделка на годината за наем“, а „Сделка на годината за продажба“ е сключена от Теодора Биволарска и Мариана Тальокова, които получават и наградата „Най-голям приход от сделка“.

Най-голям скок в оборота спрямо предходна година отбелязаха Орлин Невенкин и Надежда Захариева с внушителните си резултати.

Специална награда за „Активно партньорство с Кредит център“ беше връчена на Галина Грудова.

Бурни аплодисменти за приза "Най-висок процент получен комисион“ развълнуваха Грациела Миладинова.

Красимир Джамбазов беше награден за „Най-успешен консултант Проекти“ лично от Ирина Кънева за усърдната си работа по ексклузивния проект Secret Gardens.

Специална награда за „Най-голяма сделка между компаниите в AG Capital” беше връчена на Албена Зафирова за блестяща сделка между Unique Estates и Фортън.

„Административен служител на годината“ е Лиляна Георгиева, за усърдната работа през годината, за новото брандиране на Unique Estates, подготовката на новия офис, дигитализацията и развитието на отдел Маркетинг.

За „Най-добър колега“ екипът избра Емануела Башева, Лора Петрова и Виолина Станкова. Наградата се връчи от Силвия Недева, която поздрави дамите за спечелването на доверието и обичта на колегите.

Бяха връчени грамоти за „Customer Champion” на 2019 година на Калина Бояджиева и Бистра Харизанова, благодарение на впечатляващите оценки от клиентите си.

За „Летящ старт“ в компанията беше отличена Елена Хаджитенева, която отбеляза блестящо начало в Unique Estates. Наградата беше връчена от Георги Павлов, който поздрави Елена за уменията и хъса за работа още от първия ден.

След обявяване на наградените, вечерта продължи с много музика, танци, снимки и поздрави между колегите за прекрасната работа през годината и пожелания за още по-успешна 2020!

Сред специалните гости на събитието бяха г-н Теодор Илиев старши, Теодор Илиев младши, Мениджър Бизнес развитие в БЛД, Георги Павлов, Заместник-председател на Борда на директорите на AG Capital, Мартин Воев, Финансов директор на AG Capital, Гергана Тенекеджиева, Изпълнителен директор на Адрес, Ирина Кънева, Търговски и маркетинг директор на БЛД, Явор Костов, Мениджър Капиталови пазари във Forton, Галин Гавраилов, Регионален мениджър на Адрес, нотариус Весела Червенкова.

Top