13/01/2020 Лора Петрова Галерия

Новият мобилен портал Unique Estates - Luxury homes

Купуването на дом е вероятно една от най-важните покупки, които някога ще направите в живота си. Ако планирате подобно начинание през 2020 година, най-добре е да бъде максимално информирани, за да сключите възможно най-добрата сделка. Приложенията за недвижими имоти могат да ви помогнат в решението и да ви дадат по-добър поглед върху пазара. Ако все още нямате брокер, който да Ви помогне в избора на жилище, новият мобилен портал Unique Estates – Luxury homes ще улесни връзката с най-добрите консултанти на луксозни имоти.

Дигитализацията върви ръка за ръка с изкуствения интелект и роботизацията, а процесите, свързани с тях спестяват време и средства на потребителите, които взимат по-информирани и рационални решения. Това е единственото мобилно приложение за луксозни имоти у нас, което работи изцяло в полза на клиента и е достъпно на два езика.

Когато използвате портала Unique Estates – Luxury Homes, можете да се свържете директно с Отдел Обслужване на клиенти, които ще ви съдействат за връзка с консултант по офертата и и ще отговарят на вашите въпроси за имота. Контактът с нас може да се осъществи както чрез телефонно обаждане, така и чрез съобщение. На база на вашето търсене, изкуственият интелект подбира и предлага в бъдеще специални предложения, съобразени с характеристиките на вече харесани имоти.

Чрез приложението можете да посетите сайта на компанията, както и корпоративния ни Facebook профил, където ще научите много интересни неща от света на имотите, интериора, дизайна, архитектурата и луксозния лайфстайл.

                                                                  

От апликацията можете да разглеждате специални имоти, които са от скоро на пазара и са налични в приложението 24 часа преди да се визуализират в сайта. Търсенето ви може да бъде определено по различни критерии и филтри като: местоположение; бюджет, с който разполагате, вида на имота, който предпочитате и големината му.

Функцията „Около мен“ ще ви представи всички жилища, които са свободни на пазара в близост до вас.

                                                                       

От секцията „Топ оферти“ можете да разглеждате най-актуални обяви. С плъзване наляво отбелязвате, че не харесвате дадено предложение и подобни на него няма да ви бъдат показвани повече. Можете да размислите и да разгледате не харесаните от Вас оферти по всяко едно време. Чрез плъзване надясно Вие маркирате, че харесвате определена къща или апартамент и те се запаметяват в „Любими“.

                                                       

Също така, можете да заявите оглед в удобно за Вас време бързо и лесно. В приложението ще откриете и „Горещи предложения“ от луксозни имоти на атрактивна цена, както и имоти, които са част от ексклузивен проект от портфолиото на компанията. Получавате детайлна информация за имота и подробности като годината на строителство на сградата, наличието на асансьор, мазе или паркоместа.

                                                                    

Приложението Unique Estates – Luxury Homes е изключително функционално и лесно достъпно. Можете да разглеждате и избирате от най-добрите имоти на пазара по всяко време и да се свържете с най-добрите експерти по луксозни недвижими имоти, които ще ви съпроводят в процеса по избиране на мечтания дом. Разберете как като изтеглете апликацията чрез QR код след сканиране на кода за Android & iOS.

App Store & iOS устройства
 

Google Play & Android устройства

Top