06/11/2019 Силвана Василева Галерия

Божена Русева - нов член в екипа на Unique Estates

С удоволствие ви представяме Божена Русева, която се присъединява към търговския екип на компанията. Тя ще работи под прякото ръководство на Емилия Димитрова в Unique Estates.

Божена е строителен инженер. Завършила е "Строителство на сгради и съоръжения" със специализация “Конструкции” към  Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия в София. Сред квалификациите й е и магистратура по "Международен бизнес и предприемачество" от Икономически Университет Варна.

Божена има над 15 години опит като конструктор, работейки за проектантска компания в столицата. Познава добре строителният сектор и спецификите свързани с проектирането и строителството на сгради и съоръжения. 

Интересът към недвижимите имоти и желанието да разширява познанията си в сферата я насочват към професията консултант. Unique Estates я привлича като компания лидер в най-високия сегмент на пазара. Тя обича динамиката и активната комуникация с хора. Амбицирана е да развива и надгражда познанията и уменията си в областта и да се доказва като ефективен консултант на луксозни имоти. Благодарна е за топлото посрещане в компанията и разчита на подкрепата и съдействието на целия екип и занапред.  

Свободното си време Божена прекарва със семейството си. Обича да чете и пътува.

Добре дошла в екипа, Божена! 

Top