22/10/2019 Силвана Василева Галерия

Unique Estates отчете резултатите за шестмесечието и награди отличилите се сред екипа

„Отчитане на шестмесечието“ бе поводът, който събра екипа на Unique Estates в елегантния нов офис на компанията на ул.„Оборище“ 10 в София. В своето обръщение към присъстващите, Весела Илиева поздрави всички за изключително високите постижения през отчетния период. Заедно със Светослава Георгиева, Оперативен директор на компанията, тя отличи най-добрите сред консултантите и екипите.

Компанията отчете високите постижения на партньорите в Unique Estates, както и най-успешните екипи за годината. Първа награда в категорията „Партньор на шестмесечието“ взе Галина Грудова, Мениджър екип и старши партньор в Unique Estates. Екипът, който работи под нейно ръководство бе отличен за „Екип на шестмесечието“.

Първо място в „Консултант с най-голям оборот“ бе за Анна Тонова. Консултант с най-голям брой участия за този период е Даниела Тонова. Двете дами бяха поздравени от ръководството и за активното си участие в представянето на компанията на Международния симпозиум на Leading RE, който се състоя в Атина в края на Септември.

Първо място в категорията „Сделка на шестмесечието“ бе за Теодора Биволарска, Партньор в Unique Estates и Старши консултант Мариана Тальокова.

Специални награди за „Летящ старт“ взеха Надя Драгомирова от отдел Управление на имоти и консултант Елена Хаджитенева. Симеон Карамитев, Ръководител IT проекти в Unique Estates бе награден за приноса си в процесите по дигитализация в компанията.

Отчитането на резултатите на компанията винаги е свързано с много вълнение и емоции за екипа, тъй като това е момент на признание за забележителните усилия и постигнати резултати за всеки от компанията. Екипът на Unique Estates е изграден от опитни експерти с доказан дългогодишен опит и репутация в своята област. С награждаване на отличилите се, ръководството благодари на всички за отдадеността и професионализма в работата и се надява да мотивира допълнително развитието на всеки, който е част от това корпоративно семейство.

 

Top