27/09/2019 Лора Петрова Галерия

Девет есенни спални

Есента вече е тук, а това е сезонът, който ни приветства да се приберем в перфектното и особено уютно пространство - спалнята. Да гледаме филм, да разказваме истории, да прочетем хубава книга или да изпием първото си кафе. За да ви помогнем да влезете в духа на тази романтика, подбрахме девет мечтани спални, в които ще се влюбите:

„Бохо“ докосване
Трансформирайте спалнята с калъфи в есенни нюанси. Заложете на принта и комбинацията между есенни листа и златисти елементи, за да завършите мечтаното пространство. Удобният матрак е неотменна част от хармонията и комфорта.

Уют в нежни цветове
Пепелните розови нюанси са супер модерни през този сезон. Смесени с други меки цветове придават спокойствие и усещане за пространството в спалнята.

Розово докосване
Изберете розовото като идеалния нюанс за калифорнийска спалня и добавете розови акценти навсякъде около леглото. Усещането е за лекота, нежност и свобода.

Ретро
Ретро спалнята винаги ви осигурява спойствие. Нужен е подходящ ретро тапет или отпечатани ретро възглавници за вдъхновение. Украсете с роматични свещи.

Аристократизъм

Изберете винтидж мебели. Добавете кадифени възглавници и мек килим. Огледалото в тежка златна рамка ще завърши пространството.

Есенни нюанси
Този сезон земните тонове и цветовата схема, вдъхновена от седемдесетте години, са супер популярни и изглеждат прекрасно. Добавете рамкирани снимки.

Светлина
Направете спалнята вълшебна с мека светлина, свещи, ламперии от ратан. Декорирайте с естествените природни материали.

Минимализъм
За всички любители на минимализма, изчистената, изцяло бяла спалня е перфектен вариант. Използвайте сиви декорации, възглавници и килими. Може да добавите черни акценти в стаята.

Зелено
Изумруденото зелено все още е много популярен нюанс и е просто идеално за есенния сезон. Освен това е доста универсално - кара ви да мислите за природата, но също върви чудесно с тъмни нюанси, кафяви и златисти елементи.

 

Top