22/08/2019 Силвана Василева Галерия

Нов член в екипа на Unique Estates – Павлина Митрева, Младши финансов специалист

С удоволствие ви представяме Павлина Митрева, която се присъединява към административния отдел на компанията. Павлина застава на позицията Младши финансов специалист, като ще работи под прякото ръководство на Елеонора Личева.

Тя има натрупан опит в банковата сфера, заемайки различни позиции в Централна Кооперативна Банка. Комуникативните си умения Павлина развива по време на работата си като продавач-консултант в Макс-Телеком и Консултант на застрахователни и финансови продукти в Ти Би Ай Кредит. Опитът й на позиция Офис асистент и администратор й помагат да усъвършенства и организационните си умения във времето.

Павлина е с магистърска степен по „Международни икономически отношения“ от Варненски Свободен Университет “Черноризец Храбър” и бакалавърска степен по „Корпоративна Икономика“ от Европейски Колеж по Икономика и Управление, гр. Пловдив. Сред специализациите й е и успешно завършен курс за валутен касиер.

Свободното си време Павлина обича да прекарва сред природата. Любопитна е към изучаването на непознати за нея култури и места по света. В годишния й график винаги присъстват две нови дестинации, у нас и в чужбина, които задължително да посети.

Добре дошла в екипа, Павлина!

Top