19/08/2019 Силвана Василева Галерия

Един ден на Николай Ставрев - консултант в Unique Estates

Николай Ставрев е част от екипа на Unique Estates от началото на 2019 година. Негов пряк мениджър в компанията е Илонка Стоянова. Николай има богат опит в сферата на недвижимите имоти, заемайки търговски и мениджърски позиции в различни компании на пазара у нас.

Как минава работния ден на Николай Ставрев, проследи нашият редактор Силвана Василева.

От динамиката в ежедневието на Николай си личи колко ангажиран и отдаден на работата си е той. Денят му започва много рано. В Понеделник, Николай планира цялата си седмица, като остава гъвкав да променя програмата си спрямо възникналите ангажименти и нужди на клиентите. Регулярната среща с екипа си приема за изключително полезна, защото тогава се обсъжда ситуацията на пазара, както и възможностите и задачите пред всеки от консултантите.

Професията на брокер на недвижими имоти го привлича много със свободата да подрежда сам времето и ангажиментите си, както и с разнообразието в ежедневието и интересните хора и казуси, с които се среща. Николай използва времето си оптимално, като в седмичния си график подрежда много работни срещи и задачи. Във всеки свой контакт той вижда потенциален партньор или клиент, на който може да бъде полезен. Така обяда или сутрешното му кафе често се превръщат в бизнес срещи, на които се обсъждат възможности за потенциални сделки. Това, което го мотивира най-много в работата е усмивките на щастливите му клиенти, при успешно реализирана сделка.

В стремежа си непрестанно да развива себе си като професионалист, Николай посещава различни семинари и обучения, свързани с подобряването на търговските му умения в областта. Едно от тях, на което го последвахме наскоро, бе посветено на изграждане на качествата на лидер, чрез работа с коне. В тази интересна интеракция между човека и коня реално се тренират способностите на един мениджър да управлява по-ефективно екипа си с правилния подход и реакции в общуването.

Николай смята, че успешният консултант трябва да познава добре пазара, да бъде гъвкав и адаптивен в работата си, и винаги да остава лоялен на компанията и клиентите, за които работи. Това личи в начина му на работа и общуване с клиенти и партньори.

В Unique Estates се чувства чудесно. Цени възможността да е сред доказани професионалисти, които са изключително активни и фокусирани върху постигането на високи резултати. Това го амбицира да се усъвършенства, развива и доказва себе си всекидневно.

Николай е изключителен активен с работата си с клиенти и с удоволствие се включва в различни инициативи и събития, организирани от компанията, във връзка с представяне на проекти и имоти, които са част от портфолиото й. Неговата комуникативност и отзивчивост му помагат да се докаже като професионалист, както и да изгради една добра база от лоялни клиенти, с които работи активно.

Спортът е важна част от живота на Николай, защото го прави дисциплиниран и устремен във всичко, което прави. Последвахме го и в планината, където той обича да прекарва време, докато покорява стръмните маршрути.

Благодарим му, че сподели този ден с нас!

Видео към материала може да видите в нашия YouTube канал: https://www.youtube.com/watch?v=freXv0iUQO4

Top