10/07/2019 Силвана Василева Галерия

Емилия Димитрова – Мениджър екип в Unique Estates 

С удоволствие ви представяме Емилия Димитрова, която заема позицията Мениджър екип в Unique Estates. Под нейно ръководство ще работят консултанти Даниела Тонова, Надежда Захариева, Анна Тонова и Орлин Невенкин. 

През годините Емилия е натрупала солиден опит на ръководни позиции, работейки за различни компании и институции, както в България, така и в чужбина. Опитът й в банковия сектор е над 11 години, като във времето тя заема различни управленски постове. Благодарение на устремеността си към повишаване на ефективността и високите резултати в работата си, Емилия успява да спечели доверието на ръководството на Първа Инвестиционна Банка, което я избира за Управител на банков клон София Север, в който влизат 11 офиса на банката. Професионалният й път е свързан и със сферата на пенсионното осигуряване, с работата й на позиция Регионален представител за ПОАД ЦКБ Сила. През годините Емилия успява да се утвърди като успешен професионален търговец, постигайки високи резултати и лични препоръки за постиженията си.

Опитът й в сферата на недвижимите имоти е натрупан в Испания, където тя работи като Старши консултант и Мениджър продажби на луксозни недвижими имоти. Отговаряла е за инвестициите на частни и корпоративни клиенти в проекти на международния пазар на недвижими имоти.     

За нея е огромно удоволствие да се присъедини към професионалното семейство на Unique Estates. Очарована е от топлото посрещане и положителната атмосфера на работа, която усеща в екипа. Щастлива е да работи за компания, която е утвърден лидер на пазара, с хора, които наистина обичат професията си. 

Емилия е магистър по „Международни отношения“ от НБУ, гр. София и бакалавър по „Маркетинг“ от Бургаски Свободен Университет. Тя владее английски и испански език. Сред квалификациите й е също магистърска степен по “Опазване на културно-историческото наследство на България” от УниБИТ, гр.София. 

Емилия е хоноруван преподавател към магистърска програма „Банков мениджмънт и инвестиционна дейност“ към Висше училище по застраховане и финанси, гр. София. Била е лектор по програма жилищни/ипотечни кредити за професия „Брокер“ към НСНИ, град София.  Тя има редица авторски публикации в специализирани икономически издания у нас.

Занимава се също с доброволческа дейност, свързана със защита на животните в България, както и с различни инициативи, подкрепящи културни събития у нас. В свободното си време Емилия обича да пътува и практикува йога. Чете основно мотивационна литература и цени контакта с позитивни хора, от което черпи много положителна енергия. Харесва също испанското кино и комедиите като жанр. 

Добре дошла в екипа, Емилия!

Top