24/06/2019 Силвана Василева Галерия

Нов член в екипа на Unique Estates - Иван Маринов на позицията Фасилити мениджър

Днес, когато едно от изискванията на клиентите на висок клас жилищни и търговски площи е наличието на поддръжка и управление на имотите, които обитават, в Unique Estates създадохме специално звено, което да се заеме с тази задача.

В тази връзка, екипът ни продължава да расте. Удоволствие е да ви представим Иван Маринов, който застава на позицията Фасилити мениджър в новото направление в компанията, ръководено от Надя Драгомирова. Екипът е ангажиран с управлението и поддръжката на имоти, и ще работи за това да можем да предложим една по-добра среда за обитаване на нашите клиенти.

Иван е завършил магистърска степен „Промишлено и гражданско строителство“ във Висше военно инженерно-строително училище "Любен Каравелов". Той има повече от 15 години опит като технически ръководител, инженер инвестиционен контрол и фасилити мениджър. През годините е натрупал опит в управлението и поддръжката на сгради. Организирал е текущи и аварийни ремонти и е поддържал инсталациите и съоръженията в сградния фонд, за който е отговарял.

В свободното си време Иван обича да пътува, да прекарва време сред природата и да ходи на риболов. Харесва също киното, театъра и хубавите вечери, споделени с приятели.

Очарован е от атмосферата в работната среда на Unique Estates и благодари за топлото посрещане в екипа.

Желаем му успех!

Top