16/05/2019 Unique Estates Галерия

Харесва ви завръщането към себе си и природата, но цените и удобствата на лукса: Green Life Villas Sozopol ви очаква

Представяме ви Green Life Villas, част от Green Life Beach Resort Sozopol – един от най-красивите и изискани комплекси от затворен тип на българското Черноморие. Уникалната природа, климат и специалните релаксиращи процедури, ще балансират тялото и духът ви и ще ви заредят с нова енергия.

Разнообразието от услуги и развлечения в комплекса, като козметология и различни терапии за красота, басейни, детска анимация, ресторанти, магазини, кафенета, собствен плаж и голяма спортна зона – осигуряват на гостите възможност за пълноценна и незабравима лятна почивка.

Green Life Villas е разположен в близост до Созопол, до най-широката и просторна пясъчна ивица по южното ни Черноморие – „Каваците“. Живописният морски плаж е обграден с девствени пясъчни дюни, стари смокинови дървета и редки видове растения, сред които и защитените пясъчни лилии.

Къщите са разположени във вътрешната част на комплекса, заобиколени от много зеленина и алеи с места за отдих. Всяка една от тях има изглед към парка, басейните или гората.

Като архитектура те съчетават елементи от класическия и средиземноморския стил. Разположени са така, че да предлагат комфорт. Условно, в къщите са ситуирани две зони – „Ден“ и „Нощ“. В зависимост от предназначението, те включват: трапезария, хол, бани, две или три спални и допълнително помещение, което може да бъде използвано като кабинет или детска стая.

В Green Life Villas, вие ще се наслаждавате на уединение и безметежно спокойствие. Трапезарията е удобна за посрещане на гости. За повече спокойствие и уют, спалните помещения са отделени на втория етаж.

Обширната тераса може да бъде използвана като лятна всекидневна, където да прекарвате време с цялото си семейство. Към всяка вила има обособен външен двор, за да се наслаждавате на морския въздух или да играете с децата.

Всичко това само на няколко крачки от плажа...

 

От 143 кв.м./Цени от 164 000 евро

Разсрочено плащане до 3 години

Къщите се предлагат необзаведени, с изпълнени довършителни работи.

 

Top