09/04/2019 Силвана Василева Галерия

Елена Хаджитенева се присъединява към екипа на Unique Estates

Представяме ви Елена Хаджитенева. Тя се присъединява към екипа на Илонка Стоянова. Елена има повече от седем години опит в сферата на недвижимите имоти. Тя стартира кариерата си като брокер в пловдивска компания, в която се занимава предимно с продажби и отдаване под наем на аристократични сгради в централната част на града. Продължава опита си като консултант със сделки с наеми в София, а през последните три години се занимава предимно с продажби. Елена е с бакалавърска степен, специалност „История“ от СУ „Св. Климент Охридски“. Предстои й да завърши и магистратура, специалност „Право“ в Нов български университет. Владее английски, испански и италиански език.

За нея е удоволствие да се присъедини към екипа на Unique Estates, където се чувства щастлива да си партнира с квалифицирани и опитни професионалисти.

Свободното си време Елена отдава на различни екстремните спортове, конна езда и гмуркане. Обича да прекарва време в планината и да пътува. Напоследък чете исторически романи и биографии на известни личности.

Екипът на компанията я приветства с добре дошла!

Top