05/03/2019 Силвана Василева Галерия

Уют, комфорт и панорамни гледки в модерния комплекс "Флора парк"

„Манастирски ливади“ е един от най-бързо развиващите се райони на столицата. Намира се в южната част на София, в близост до центъра на града, като се обслужва от една от най-бързите пътни артерии – бул. „България“. Кварталът е разположен недалеч от планина Витоша и престижните жилищни райони „Бояна“, „Драгалевци“ и „Киноцентър“. Това, заедно с тихата и спокойна атмосфера, специфичен микроклимат и чист въздух превръщат „Манастирски ливади“ в един от предпочитаните райони за живеене в столицата.

Unique Estates има удоволствието да представя ексклузивно един, обзаведен с много вкус и изключително уютен, апартамент за продажба в комплекс "Флора Парк".

Добре уреденият и поддържан комплекс се състои от четиринадесет жилищни сгради с разнообразни по големина и тип апартаменти. Има две нива сутерен за удобно паркиране, паркова зона с детски площадки, открит фитнес, басейн, спа център и зона за отдих.

Обзавеждането и довършителните работи в предлагания апартамент са от висок клас. Жилището разполага с преддверие, дневна с трапезария, от която се открива панорамна гледка към планината, кухненски бокс и тераса. Изложението му е Изток – Юг, което гарантира наличието на щедра естествена светлина в пространствата, които се обитават. Към двете спални в него има две бани с тоалетна. В офертната цена е включен и гараж за два автомобила.

Повече информация за този чудесен имот можете да разберете като се свържете с нас по телефона или на този линк:

https://ues.bg/bg/offers/10877-flora-park-ekskluziven-apartament-za-prodadzba#void

Top