01/03/2019 Силвана Василева Галерия

Галина Грудова със „Специална награда за основен принос в развитието на компанията“

Галина Грудова, старши партньор, мениджър екип и член на мениджърски съвет в Unique Estates е в компанията от самото й основаване. На тържествената церемония по награждаване тази година тя получи няколко отличия, най-важното от които бе „Специална награда за основен принос в развитието на компанията“. Освен над 20-годишният й опит в сектора, зад успеха на Галина стоят множеството квалификации и обучения, през които преминава във времето, за да се нареди сред най-добрите на пазара.

„Наградата е признание за мен като професионалист и доказателство за доверието и високата оценка не само за моята работа, но и за успехите на моя екип. За мен тя е признание за цялостното ми израстване като личност,“ споделя тя.

Всеки миг, прекаран в компанията е ценен за нея, защото е част от пътя на собственото й израстване. Радва се, че работи с хора, с които са заедно от самото начало на Unique Estates. С тях я свързват толкова много ценни моменти, които са споделяли през дванадесетте години съвместна работа.

Новите хора в екипа й я мотивират да дава най-доброто от себе си в това да им предаде любовта към професията. Опитва се да ги научи да са смели, да вярват в себе си и да са горди от това, че работят за компания, която е лидер на пазара. Вярва, че зад успеха й стоят страстта, която влага в работата и амбицията за постоянен растеж и развитие. Щастлива е, когато усеща, че успява да вдъхнови хората около себе си и да ги запали с искрата, която я движи напред.

За следващата година е мотивирана да постигне високите резултати, които е заложила пред нея и екипа си, както и да осъществи всички съвместни пътувания, които са планирали заедно.

В личен план планира много пътешествия по света, защото това я зарежда истински и я прави по-ефективна и щастлива в работата и живота.

Галина иска да благодари за огромната подкрепа, която усеща от страна на Весела Илиева и Светослава Георгиева.

Пожелаваме й с усмивка и позитивизъм да постига начертаните си цели.

Top