07/02/2019 Силвана Василева Галерия

Даниела Тонова - за емоциите от множеството награди и високото признание за изминалата успешна година

Годишната церемония по награждаване на Unique Estates бе специална вечер, изпълнена с много емоции и вълнение за всички от компанията. Този важен момент на оценка и признание отчете забележителните усилия и постигнати резултати от екипа.

Годината бе наистина специална за консултант Даниела Тонова. На тържествената церемония по награждаване, тя получи изключително висока оценка от страна на ръководството и колегите за усилията и постигнатите резултати. Тя завоюва първото място в категорията ”Консултант с най-голям оборот за 2018”. Заедно с Анна Тонова, тя бе наградена и за „Най-голям приход от сделка“ за годината. Даниела взе още: III място в категориите „ Сделка на годината“ за 2018 г. и „Консултант с най-голям ръст в оборота спрямо 2017 г.“, както и „Специална награда за активно партньорство с кредит център“ и "Специална награда за дигитален маркетинг“. Тя  успя също да влезе в „Клуб милионер“ на Unique Estates и спечели ваучер за участие в Leading RE Global Symposium 2019, което ѝ дава шанса да присъства на срещата с партньорите на компанията от Luxury Portfolio International.

Срещаме се с нея, за да ни разкаже за емоцията от високата оценка и постигнатите резултати, тайната на нейния успех и бъдещите й професионални планове.

Въпреки усилията, които влага в работата си през изтеклата година, Даниела получава всички тези награди с известна изненада. Това е така, защото самите отличия за нея никога не са били самоцел. Успехът си отчита на огромната любов, с която работи и това, че влага много енергия и страст в постигането на поставените си цели. Даниела има над 20-годишен опит в сектора на търговията, няколко от тях в областта на недвижимите имоти. Умението, което има - да намери правилния подход към всеки тип клиент и да усети истинските му нужди са едно от най-важните неща, за да бъдеш успешен търговец според нея. За Даниела сключването на сделка не е на всяка цена и тя не търси бързи резултати в работата си. Опитва се да намери най-доброто за клиента, така че да е истински доволен, за което те й се отблагодаряват с много препоръки и дългосрочни приятелски взаимоотношения. Най-високата оценка за работата й всъщност е именно това доверие, което й гласуват те и щастието, което вижда в очите им на финала на всяка сделка.

За постигнатото иска да благодари на подкрепата на всички от семейството на Unique Estates, както на хората от търговския, така и на тези от административния и правен отдел на компанията. Особено благодарна е на Светослава Георгиева, Оперативен директор на Unique Estates, която е нейн мениджър в момента. Тя й дава пътя, технологията и знанията, с които да работи успешно. Именно от нея получава свободата да преследва начертаните си цели със свой ритъм, по свой начин, усещайки пълната подкрепа и доверието, което й е гласувано.

Даниела отчита голямата роля и на Весела Илиева по пътя на своето развитие като професионалист и личност. Тя е фигурата, която не спира да мотивира, вдъхновява и служи за пример, както за нея, така и за всички от компанията. С грижа, внимание и специално отношение към хората от екипа, тя не само дава възможност на всички да се развиват, но и да надскачат себе си постоянно.

Грациела Миладинова е човекът, която я кани и въвежда в Unique Estates преди две години и половина, за което й е много признателна.

Във времето Даниела не спира да надгражда своите знания и умения с редицата обучения, които се провеждат в рамките на Unique Estates. Следващият месец тя стартира една специална програма, и след полагането на тежък изпит, тя ще добави към постиженията си Диплома за официално сертифициран брокер на недвижими имоти в България.

За положените усилия и високи резултати, Даниела планира да се възнагради с едно дълго пътуване до интересни дестинации по света, за които очакваме да ни разкаже много скоро.

Поздравяваме я още веднъж с високите отличия и й пожелаваме с усмивка да постига начертаните си цели.

Top