26/01/2019 Лора Петрова Галерия

Тенденции в обзавеждането на дома през 2019 година

Новата година се отбелязва най-добре с някакъв вид освежаване. Традиционно, в началото на всяка година си поставяме нови цели и, разбира се, търсим нови тенденции. За любителите на дизайна и домакините, които търсят съвети, на които да се доверят, представяме идеите на дизайнера Джонатан Адлер, който наскоро си партнира с първокласната линия LG SIGNATURE на LG Electronics.

Единствената „тенденция“, която ще продължи, според Адлер, е, че живеем в хаотичен свят: нещо, което върви напред, развива се и търпи промени, и същото се отнася и за декора и дизайна. Хората смесват високо с ниско, новото с реколта, лъскави със семпли цветове и детайли. Новият тренд в момента е минималистичен, изтънчен дизайн с ултра-интелигентна технология, така че уредите да изглеждат също толкова добре, колкото работят.

Ако се колебаете за цвета - заложете на синьото. Всяко синьо върви добре с всички други нюанси на синьото, а правилната сянка може да Ви пренесе от дъждовното английско селце до Егейско море.

Помислете за начини, с които да обновите съществуващия декор, без да заменяте  мебелите. Дизайнерът ни съветва да се концетрираме върху килимите. Смяната на Вашия килим веднага променя цялата стая и определя идеалната основа за Вашия интериор.

През последните години технологията се е превърнала в символ на социален статус и е знак за добре проектиран дом. Все повече хора създават "умни домове", които им е лесно да контролират и си спестяват време и усилия. Сега клиентите ни са готови да инвестират повече в уреди, защото те стават част от цялостния им стил.

Top