11/01/2019 Силвана Василева Галерия

Възстановяване на баланса - Детокс дестинации

В началото на годината страниците на повечето лайфстайл списания и онлайн платформи бързат да ни напомнят, че е време за „промяна“. Сега е моментът, в който правим равносметка за изминалата и планове за новата година, и това непременно минава през някаква форма на пречистване. Чистим живота, дома и тялото си от излишните неща и търсим хармония, за да живеем по-щастливо. В стремеж към физически и духовен баланс се подлагаме на различни пречистващи диети, програми и разкрасяващи процедури.

Детокс ретрийт с йога практики и специален хранителен режим е едно чудесно начало на годината. В www.bookdetoxretreats.com можете да намерите най-различни предложения за хотели и спа-центрове от цял свят, които да отговарят на индивидуалния ви ритъм и начин на живот. Начело на нашата класация от сайта е изключителния Borgo Egnazia Hotel, разположен в сърцето на Пулия.

Хармонизирането на тялото и ума в пет-звездния луксозен хотел минава през специална програма, базирана на средиземноморска диета и Айенгар йога практики в спа-центъра на комплекса или сред красивата природа наоколо. Разположен сред старите маслинови насаждения в долината Итрия, на метри от брега на Адриатическо море, хотелът е в списъка ни с мечтани дестинации за почивка по всяко време на годината. Сградата и градините на Borgo Egnazia носят отпечатъка на богатата история, култура и дух на Пулия.

Спа центъра на хотела е истински храм на красотата. В него има автентична Римска баня и всички удобства за свързаните с програмата ритуали за балансиране на тялото и ума. Айнгар йога е различна със своите техники, последователност и време от останалите видове йога. Програмата е създадена от опитни йога инструктори, терапевти и специалисти по храненето.

Цветовете, архитектурата и дизайна на комплекса допълват усещането за спокойствие и хармония. Освен красив спа център и басейни, в Borgo Egnazia има също голф игрище, тенис корт и база за конна езда. Кулинарните курсове, които мастър-шефовете в хотела организират са още едно вълнуващо изживяване, с което ще се потопите в тънкостите на средиземноморската кухня.

Балансирани, с пречистено тяло и ум, вече сме готови за предизвикателствата на 2019-та.

Top