22/12/2018 Силвана Василева Галерия

Коледа в Unique Estates

Тази година коледното парти на Unique Estates събра екипа на компанията в уютния ни офис на булевард „Патриарх Евтимий“ 17. И точно като в един истински дом, заедно отрупахме празничната трапеза с домашно приготвени ястия, които всеки от нас бе донесъл. В красиво украсената ни къща, на фона на празнична музика и хубаво настроение, се поздравихме с настъпващите празници и се забавлявахме от сърце. Получихме подаръците си лично от специалния ни белобрад гост и неговата очарователна Снежанка. „Блясък“ бе дрес-кодът на това празненство, което продължи подобаващо с много танци и забавление в една от горещите точки на нощна София.

И както всяка година, екипът на Unique Estates отново се обедини около няколко благородни каузи. На коледното парти на компанията събрахме средства, които ще дарим на две деца в нужда – прекрасната Лора от Русе и Вики от Бургас.

Част от вкусната храна, която приготвихме сами за коледната маса бе предназначена за Дома за незрящи хора и Дома на ветераните на културата и изкуствата в София.

Пожелаваме и на вас топли и светли празници и една още по-добра нова година!

Top